MotoNews.pl
5 OT: Jak namierzyć s..syna na GG (69466/72)

OT: Jak namierzyć s..syna na GG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miałem dziś dziwną rozmowę z jakimś typem/typką z nr gg 3119863:

3119863 (9:49)
cze
KK (10:01)
slucham
3119863 (10:01)
co robisz
3119863 (10:02)
noco
3119863 (10:02)
nie mow slucham bo cie dorwe
KK (10:02)
?
3119863 (10:03)
tere
KK (10:10)
?
3119863 (10:11)
wiem gdzie mieszkasz
KK (10:11)
i co z tego
3119863 (10:11)
to cie dorwe
KK (10:12)
spadaj
3119863 (10:13)
huj ci w morde
korwa
zapierdole ci lajzo ze wsi

Zablokowałem cholerę, ale mam pytanie do komputerowców: Czy można jakoś namierzyć gościa?

hela 24 lata warszawa

Ktos cie nie lubi, namierzyl cie na GG i dal upust emocjom. Nie namierzysz go bo pewnie podal fake info podczas rejestracji GG.

Rada na to jest prosta... widzisz "CZE" to od razu klik dodaj do listy zablokowanych... Bardzo skuteczne i jedyne rozwiazanie

Cytat:
2004-11-08 11:43:32, Gozer pisze:
hela 24 lata warszawa

i do tego kurwiszcze.
Szybko przeszla do cennika, za ile i co...
Trzba tylko odpowiednio ponawijac z takim elemencikiem

Mozna ustalic IP - sa pluginy do GG, jak ma neostrade albo cos podobnego, to mozna cos probowac ustalac (adres).

O to wlasnie mi chodzi. Kto to potrafi?

musisz mieć zainstalowene powergg lub temu podobne, z komunikatora tlen mozna też namieżać ludzi z gg z odpowiednimi pluginami, ale to wszystko nie zadziała jeśli: osoba która cię interesuje ma wyłączone P2P i nieraz potrzeba żeby ona miała cię w kontaktach, to już zależy od programu jaki używasz,jak dojdziesz do jego IP i będzie nie z jakiejś puli wykupionej przez np. sięć osiedlową to można nawet mieć jego adres domowy ale to już kosztuje

Zainstalowalem powerGG ale nie widzi jego IP.
Zainstalowalem tlen i taki plugin http://www.tlen.pl/ktlg/plugins/index.php?details=37
Niestety wyswietla "brak informacji". Moze upoluje kutafona kiedy bedzie dostepny.

[ wiadomość edytowana przez: Kartos dnia 2004-11-08 14:15:55 ]

pamietaj że musi mieć właczone połączenia bezpośrednie (P2P) i on też może mieć zainstalowane np. PowerGG i jak tam zobaczysz jest wtyczka "ukryj" czy jakoś podobnie i jeśli to ma włączone to nawet jak jest zalogowany to go nie zobaczysz, olej ten temat lepiej bo w tym czasie lepiej coś by można porobić przy omesi

Czsem jednak warto podrążyć. Dzięki temu gamoniowi trafiłem na Tlenofon http://www.tlenofon.pl

Do Włoch 0,12 zł/min, krajowe 0,09 zł/min, mięzy użytkownikami tlenofonu - bezpłatnie

Dla mnie rewelacja! Wreszczcie można olać TPSA

Jak dla mnie najlepszym sposobem na komunikowanie sie glosowe jest program SKYPE w ktorym tez mozna inicjowac polaczenia na telefony stacjonarne.
http://skype.com/

wracajac dio watku namierzania ....wszystko da sie zrobic i czego sie nie robi dla wladcow omesi.. hehe zapisalem jej nr. i niedlugo powinienem dac ci znac na jej dokladne namiary .... hehe omega rulez!!!

Nav: Mam skype, ale nie używam. Żeby z kimś rozmawiać, ten drugi też musi go mieć, a w PL nie jest to popularne. A połączenia telefoniczne? Ceny dobre (chociaż gorsze niż w o2), ale kartą z gory trzeba placic co najmniej EUR 10. No i jak to wziac w koszty działalności...

tommas15: Jeśli zdołasz to zrobić, daj znać. Dzięki!