Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mireq20 opel astra lublin | 2004-11-08 22:45:39 Drobne pytanko!! Do tych co robili podświetlenie deski!! co prawda ja już też robiłem tzn wsadziłem czerwone żarówki jednak prawie zawsze świeci coś a'la różowy ![]() ![]() |
![]() Adrian_M Pełnoprawny Klubowicz Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2004-11-08 22:57:11 W Omedze robi się to tak
http://www.bestiales.pl/?pg=po3&dp8=1 może coś będzie podobnie. Ja osobiście jeszcze nie zmieniałem podświetlenia ale zamierzam. Pzdr |
![]() LUK CiViC wołomin | 2004-11-09 09:19:36 TAK TO SIĘ ROBI Na tych rys. nie ma kierownicy, więc nie wpadnij tylko na pomysł, aby ją zdjąć! Zegary wyjdą bez zdejmowanie kierownicy.
Powodzenia |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2004-11-09 09:57:37 Tak masz rację, po założeniu czerwonych żarówek
do podświetlenia deski kolorek jest "trochę różowy" szczególnie że założyłem białe zegary ![]() przez zimkę bedę kombinował jak to poprawić. Co do wyjmowania zegarów to nie powinieneś mieć problemów tylko trochę cierpliwości a jak po złożeniu wszystkiego do kupy nie zostanie ci żadna śrubka luzem ![]() ![]() TO FULL SUKCES ![]() pzdr Red |
![]() rafalmatysiak Forumowicz Astra Cabrio i Corsa Wroclaw/ Cork (Irlandia) | 2004-11-09 15:03:09 a ja mam czerwony i to taki ze mi sie całość łącznie ze wskazówką świeci jak dam rade to dołącze zdjęcia
i władowałem zwykłe diody czerwone stopień światła taki jak w diodach do peugotów ![]() ![]() ![]() |
![]() mireq20 opel astra lublin | 2004-11-09 21:23:05 dzięki chłopaki za odpowiedzi!! ale sie lekko nie zrozumieliśmy ![]() ![]() ![]() a jak zrobie to też wrzuce jakieś foty co byście ocenili ![]() |
![]() Grooha Mercedes-Benz W124 Szczecin | 2004-11-11 12:22:58 a slyszales kiedys o srubokrecie (wkretaku)
rozkrec i juz. a jezeli chodzi o zdjecie tarcz z cyferkami to najpierw musisz zdjac wskazowki. zdjac latwo tylko potem musisz je tak ustawic zeby pokazywaly ci odpowiednia predkosc. a nie lepiej wstawic digital ![]() ![]() ![]() |
![]() rafalmatysiak Forumowicz Astra Cabrio i Corsa Wroclaw/ Cork (Irlandia) | 2004-11-12 12:13:52 na wskazówki to strasznie trzeba uważać najlepiej zaznaczyć ich położenie ale nie wiem jak to zrobić a podobno często nie udaje się za pierwszym razem i potem okłamuje na prędkości |