[OT] Rondo mogilskie po przebudowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wam sie podoba nowa wizja ronda mogilskiego??

P.S. hyde parka juz nie ma to jak tu nie pasuje to przezucie to gdzies.

no luks bedzie sie elegancko smigalo
juz troche drzew wycieli
tylko chyba juz mnie nie bedzie policja gonic poldziekiem zeby powiedziec
"panie kierowco co pan tak szybko jedzie?"
- no chyba wyjeżdzajac z ronda wiecej jak 60 nie mialem??? heehheeh

a tak powaznie to lubie sobie sledzic wszystkie remonciki i inne pierdulki w krakowie
polecam: http://www.komunikacja.krakow.pl/

no to w pizdu sie porobiło przerzucam sie na rower. Dwie trasy dojazdowe którymi dymam na uczelnie są rozkopane i są dość spore utrudnienia w ruchu, mowa tu o rondzie polsadu i budowie estakady oraz o pzebudowie ronda mogilskiego które wkoncu ruszyło. Jak przeczytałem jakie będą utrudnienia w ruchu to
chyba wezme dziekanke

wiecej na www.krakowskieinwestycje.pl

budowa estakady na rondzie polsadu pewnie potrwa jeszcze z 16 lat jak nic, bo koles zaczal budowe bez pozwolenia i jest dym, sprawa w sadzie.

co do mogilskiego - jakiew szczescie ze sie tam za czesto nie zapuszczam - bo burdel robia tam straszliwy.

koniu nie przesadzaj co do twojej trasy to proponuje: czyzynskie w strone mogilskiego, pozniej w prawo na swiatlach, tam pod czopka na rondzie w lewo i pilotow, pozniej myk pod cmentarz rakowciki i dojezdzasz do 29 listopada, w lewo i jestes na uczelni. pewnie wszysycy tak beda jezdzic, wiec pewnie z godzina, poltorej jazdy

Przy estakadzie cały czas się coś dzieje...więc robota nie stoi.
Co do tej trasy co napisałeś to znam ją dość dobrze, jednak i tak się jedzie moim zdaniem za długo, a teraz jeszcze rakowicka i lubicz zamknięta...zobaczymy jak długo. Normalnie grozi nam paraliż komunikacyjny

no to ja polecam ta stronke.
naprawde swietna i czesto aktualizowana

Cytat:
2004-11-09 22:44:26, PG pisze:
jak wam sie podoba nowa wizja ronda mogilskiego?? P.S. hyde parka juz nie ma to jak tu nie pasuje to przezucie to gdzies.

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-08-07 18:14:40 ]

zobacz na date

sorki nie spojrzałem

piter to rześ trupa odkopał

Doooobry tram:

to mi wyglada na nauke jazdy tranawjkiem żółty jest by był widoczny a tak wogole to spać a nie sie zdjeciami bawić

OWZ - pacz na daty, to Koniu odkopał .

Try3ek, Ty nie fizolofuj tylko auto na Brodnice szykuj

odkopuje dziada bo od 15-go to sie zacznie ladnie

ja dzis musialem wyjść na starowiślnej z tramwaju jak jechałem na agh bo do basztowej stały tramwaje jeden za drugim...dramat

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2006-10-02 20:57:08 ]

ja na uczelnie jeżdze ale zobaczymy co to będzie

światła pod dworcem głównym to chyba jakiś uczeń szkoły specjalnej zaprojektował :/ cud był jak sie na zieleni zmieścił jeden tramwaj... Dramat w godzinaczh szczytu