Zwiastun DVD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec porsze zobaczyc zwiastun DV- czyli pierwszy zmatowany filmik ze zlociku 17,6MB

Filmiczek

wlasnie obejrzalem filmik jest spoko a jesli wono sie zapytac to kiedy bedzie wiecej

Cytat:
2004-11-10 15:48:24, Stecyk pisze:
wlasnie obejrzalem filmik jest spoko a jesli wono sie zapytac to kiedy bedzie wiecej

wono mam nadzieje ze niebawem

Hmm jakies takie mam mieszane uczucia, ale ogolnie jak na sam zwiastun to ciekawie zmontowane. Mam nadzieje ze juz w pelnej wersji bedzie wiecej zpoza Kjsu ujec, bo to nawet w ciagu tego zwiastunu potrafi znudzic . Ogolnie lux. Pozdr

Cytat:
2004-11-10 15:58:34, _Gallus_ pisze:
Hmm jakies takie mam mieszane uczucia, ale ogolnie jak na sam zwiastun to ciekawie zmontowane. Mam nadzieje ze juz w pelnej wersji bedzie wiecej zpoza Kjsu ujec, bo to nawet w ciagu tego zwiastunu potrafi znudzic . Ogolnie lux. Pozdr

Tam nie ma zadnego ujecia z KJSu

Hehe Adas chodzilo mi o plac, normalnie nie czytasz miedzy linijkami . Ogladam juz ktorys raz ten filmik i normalnie caly czas taka zjawa jakas sie pokazuje, jakas twarz dziwna . A moze to jakis przekaz podprogowy

hmm lipa troche bo ja z juniroem nagrywałem tylko starty kjsu.
Jedyna nadzieja w innych ........

Dostalem juz od Pingelsa 850MB materialow i zabieram sie za robote... Milo mi sie tutaj oglada te Wasze mordki hehe. Ma moze jak ma ktos wiecej (jakies dupeczki albo cos ;D )to niech mi uploaduje na server ktorego namiary podam na PW jak cos
Pracuje od 5tej rano do 20 wiec czasu mam malo wieczorami ale cos bede montowal
Pozdrawiam.

Btw. Adam niezle wymiatasz pod koniec I fajnie chlopaki spiewaja

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-11-11 04:19:36 ]

Zawowiada sie ciekawie czekam na cały

Zgadzam sie z przedmowca ,czekamy na wiecej Pozdro

niom ładnie skrecone ale jest jedno ale bo osoba postronna ogladajaca ten klip uzna ze na naszym zlocie było tylko palenie gumy a chyba nie hccemy aby nas tak postrzegano ze było wiele innych rzeczy a nie tylko palenie gum przez bmv
niom i czekamy na wiecej duzo wiecej

No i odklejam kto chciał sciagnał....