32 Cieszyńska Barbórka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie może jakieś informacje na temat cieszynki (harmonogram, mapy, lista zgłoszeń)????????

Ja najprawdopodobniej będę miał 2 lub 3 wolne miejsca jak by ktoś chciał jechać. Z tym, że wyjazd dopiero ok 09.00, ponieważ o 08.00 mam egzamin w szkole.
Pozdro.

layer to trzymaj mi jedno miejsce wolne, ale to nie jest jeszcze na 100 %.

Pozdrawiam

sorry za pomylke, 2 miejsca wolne .
OT. Dziubek kocham Cie

Pozdrawiam

Ja sie również wybieram, jeszcze nie wiem czym pojade (moze maluchem). Mój znajomy również sie wybiera maluchem. Wiec bedzie sie trzeba jakos zgrać, kto jedzie!

Ludzie!!! Idźcie wszyscy do kościoła i na kolanach módlcie sie o śnieg

ja jade na 100%.

trzeba się gdziś umówić żeby całą paczką byc na rajdzie.

Ludu to juz pojutrze!!!!!!!

To jak kto sie wybiera?????:>:>:> piszcie.

ja jade z Layerem, przyjezdza po mnie ok 9.30, ale wszystko sie jeszcze ustali.

Pozdrawiam

Hello All!! Napiszcie mi dokladnie gdzie to spotkanie jest bo ja nowy jestem a chetnie bym pojechal tylko napiszcie gdzie sie spotykacie i wogole jaki plan jak bym sie zdecydowal to bede mial 2 miejsca wolne....

jeśli ktoś nie wie to mapki są na www.rajdy.info.pl

jeśli dobrze patrzałem na mapki to odcinek nr2 ochaby zaczyna się około 2 kilometry od mojej działki.

może potem jakiś grill u mnie??

pozdrowionka

gacek bądź u mnie w domu o 09.00, ale nie później. ok. tej godziny powinienem wrócić z egzaminu i pojedziemy. jak możesz to potwierdź jeszcze SMSem, że wogóle jedziesz ze mną, bo nie działa mi internet.
pozdro

Ok to jedziemy a dave proponował zeby zrobic u niego potem Rally gril'a co wy na to?

No to zasypało na biało
będzie fajny rajd w zimowych warunkach.

chyba na griil u mnie teraz troche za zimno ale możemy chwilę u mnie posiedzieć.

jak co to ja będę na odcinku numer 2 ochaby
potem zobaczę
jak co to piszcie do mnie na koma gdzie się spotykamy na odcinkach.

do zobaczenia jutro
pozdrowienia.

Napisze krotko: było zimno, ale zajebiscie!!!

Pozdrawiam

Komu było zimnno temu było Ziober ............

P.S. Spier..... TIR na nas jedzie

witam. Szkoda ,że nie zostaliście na początek 3 pętli na tych górkach gdzie peugeot poleciał w drzewka. Oj tam się działo. m.in Clio jadące za Piotrkiem po uprzednim obróceniu się także zmasakrowało niewinne drzewo , lub długa podróż Bodzia po polu z drugiej strony górek(ale wyjechał ). No i oczywiście przejazdy najmocniejszych aut.było git. pozdrawiam i do zobaczenia

Mimo, że byliśmy tylko na dwóch oesach to moim zdaniem było całkiem fajnie. Szkoda, że śnieg zaczął tak późno padać, bo było by jeszcze ciekawiej. Heh emocji w drodze powrotnej też nie brakowało
Pozdro dla wszystkich spotkanych przy oesach

P.S.
Internetu nie będę miał do 30 listopada, a może i dłużej...