Nadszedł już czas powiedzieć pa pa pa :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

dziś moja Samarka zmienia właściciela. Szczerze mówiąc oddaję ją prawie za darmo. NIestety. Ciężko się pozbyć takiego Ładnego samochodu.

Cóż, miło spędzone chwile z LKP nigdy nie będą zapomniane.

Zmieniam samochód na coś większego i wygodniejszego. Będę miał coś wsólnego z Mariusznią

pozdrawiam,
Jacek

Witam
Jacek, potrafię zrozumieć że sprzedajesz, ale nie musisz się z nami całkiem rozstawać

Jakie volvo kupiłeś?
który rocznik,silnik itd

Wcale nie mówię, że się będę rozstawał na dobre

A co do Volvo to kupiłem 850 kombi, produkcja listopad 1997, 150kkm, silnik niestety trochę słaby 2.0 10v 126 KM.

Mam nadzieję odebrać w ten weekend.

Jacek

Witam
Jacek, tylni czy przedni napęd?.., bo nie znam Volvo zbyt dobrze?

Piekny woz. Swego czasu moje marzenie... Tylko silniczek rzeczywiscie troche maly jak na taaaaaka kobyle

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-11-15 12:11:10 ]

volvo 1

tylko silnik inny

albo taki

volvo2

świetne auto
zazdroszczę

do pełni szczęscia by sie pewnie przydało w nim ze 220 KM,tak jak w tym pierwszym co zapodałem

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2004-11-15 16:22:28 ]

Cytat:
2004-11-15 11:25:37, sheriffnt pisze:
Witam Jacek, potrafię zrozumieć że sprzedajesz, ale nie musisz się z nami całkiem rozstawać

Słowa wyjęte z moich ust! Dokładnie -> przecież możesz przyjeżdżać na zloty i spotkania LKP swoim Volvo (wersja kombi jest naprawdę suuper, możesz tam sobie w bagażniq przewozić małego Fiata ). Zeby pograć z nami w bilard nie jest Ci potrzebna Łada .
Ja też, jak sprzedam Łaciatkę (jak się może wezmę i podejmę wreszcie tę straszną decyzję, z którą noszę się od wielu, wielu miesięcy... ), to tak łatwo nie dam się wyqrzyć z Klubu .

Przykra wiadomosc... jak kazda o sprzedazy Łady... ale z drugiej strony zawsze lepsza o sprzedazy niz o zlomowaniu Wazne, ze znalazl sie chetny miejmy nadzieje, ze o nia zadba.
Pozdrowienia i oczywiscie zyczenia udanej, bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy Volvo

Cytat:
2004-11-15 11:54:12, sheriffnt pisze:
Witam Jacek, tylni czy przedni napęd?.., bo nie znam Volvo zbyt dobrze?

Tył

Czyli jedyny sluszny

-----------------
http://plepleple.pl

Witam
Sliczny.... i tył napęd. wow, klasyczny kanciak, prawie jak ....Łada
Witamy więc w klubie LKP sekcja hmmmm... Volvo

No i stało się

Czarna Łada poszła wczoraj sobie. Głupie uczucie jak ktoś obcy, któego się nie lubi, odjeżdża samochodem, w który włozyło się tyle serca, hlip hlip

Jak teraz wygląda mój statuts w klubie? Już nie jestem członkiem?

Jacek

LKP`s Friend

znaczy się tak jak ja i paru innych- Przyjaciel LKP

Jacek, ale na spoty przyjezdzaj!! Nigdzie nie robia tak dobrych kiełbasek jak na EKO! (nawet zimą!)

jak tylko czas pozwoli to pewnie, że będę się pojawiał.

Jacek

Witam musze sie niestety z Wami opzegnac na jakies 9 miesiecy. Jade znowu do roboty do UK i gdzies do wrzesnia tam zabawie prawdopodobnie. Pozdrawiam wszystkich, ostatnio malo sie odzywalem bo mialem sporo na glowie. Pisze teraz bo rano jade i pewnie nie bedzie juz czasu siasc do kompa. Mam prosbe do rady aby nie skreslano mnie z listy klubowiczow (nie wplacilem skladki) poniewaz lade dalej mam i skladke zaplace w calosci po powrocie (sporo wydatkow bylo wyjazdowych i nie tylko ) Jeszzce raz pozdrawiam i jak tylko dopadne kompa tam to cos naskrobie

trzymaj się ciepło Jasiu. zarabiaj i wracaj szybko najlepiej jakąś zarąbistą wersją nowej łady...
ze statusem ihmo nie ma problemu.

Nie daj się zmarnować Chłopie eghm tzn. "Dude"