Szukam garażu...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukoje jakiegos garazu do wynajiecia na terenie miasta tychy......Prosze o kontakt jak ktos ma takie informacje.......Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2004-11-22 02:32:13 ]

100zł + Vat + zużyty prąd= bieruń k.Danone około 35 m2

o cos takiego mi chodzi ,tylko maly minusik ze troszke daleko czy mozna w nim siedziec ile sie chce czy sa ograniczenia godzinowe??Czy jest kanal??.......

jutro sie dowiem bo sam jestem zainteresowany, to są garaże po ciężarowych autach, można w nich siedzieć 24h/24h o kanale nic nie wiem jeszcze

To moze sie zgadamy i wspulnie wynajmniemy??Jak mozesz to chwyc mnie na gg 3808739 jestem niewidoczny wiec jak co to nawin a ja odpowiem...

odpowiedź dostane w przyszły poniedziałek bo dyrektor Bertani jest na delegacji

ok ja czekam na kontakt a spieszy mi sie bo dzis padla mi elektryka i mam problem musze znalesc jakis daszek by muc to zrobic....totalna kapa....

cena 150 zł wejdą 3 maluchy i zostaje luz. to jest coś ala garaż wiata, gościu chce z góry za 2 miesiące.
Teren jest patrolowany i ogrodzony i są dwie bramy ze szlabanami plus agencja ochrony

to znaczy ze kanalu niema??Ale ok.....jak mozesz to podaj mi numer do ciebie na kom lub gg to sie odezwe moj gg to 3808739.teraz jestem chory wiec nici z jakis manewrow ale jak tylko sie wykoroje to bedzie git.....a ty co planojesz robic w garazu??Mieszkasz nie daleko??

numer do Bertani 3262070