JA DO MAESTRA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Slyszalem ze kupiles ESPERO do MackaGT stary ja tez jestem z Rzeszowa moze napiszesz gdzie mieszkasz to chetnie obejze tego wymiatacza naprawde dobrze ze trafil do Rzeszowa

Wiem wiem troche opuzniony jestem ale wlasnego neta mam od niedawna wiec prosze o zrozumienie
Kurde sam sobie opisuje

Zamiast zasmiecar forum bezuzytecznymi topicami nie lepiej jest wyslac wiadomosc na priva?

Sory jestem poczatkujacy i szukam znajomych ale wy chyba mnie nie chcecie

Nie chodzi o to czy chcemy czy nie chcemy, tylko o to zeby umiec korzystac z forum. Jezeli potrzebujesz cos od jakiegos klubowicza to latwiej wyslac wiadomosc tylko jemu, a nie na forum nowy temat otwierac. Tylko podpowiadam

Cytat:
2004-11-15 22:53:10, LUK18 pisze:
Sory jestem poczatkujacy i szukam znajomych ale wy chyba mnie nie chcecie

Bez nerwów Kolego... Nikt Cie za to nie pobije !

No mam nadzieje bo wiecie zkand jestem
Mam prosbe wiem ze duzo juz o tym bylo ale niemoge znalezc natemat wody tylnych prawych dzrwiach ja nimi poruszam to hlupie moglbys skrotowo przyblirzyc temet

Dziki QLogic bede pamietal

Cytat:
2004-11-15 23:11:07, LUK18 pisze:
No mam nadzieje bo wiecie zkand jestem Mam prosbe wiem ze duzo juz o tym bylo ale niemoge znalezc natemat wody tylnych prawych dzrwiach ja nimi poruszam to hlupie moglbys skrotowo przyblirzyc temet

Otwórz drzwi, schyl się, a na ich dolnej krawędzi po wewnętrznej stronie zobaczysz taką gumową uszczelkę. zasłania ona otwory odpływowe, które ci sie pewnie zapchały.