Ku przestrodze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ten przykry w skutkach wypadek wydarzył się w moich stronach

http://www.glosszczecinski.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041116/MAIN/41115029

według mnie temu skur...lowi z citroena powinni teraz zburzyć dom, bo jego zachowanie podchodzi pod terroryzm

Przykra sprawa i diablenie smutna, bo dzieciaki pozostały bez rodziców.
Brunner nie tak drastycznie ten gość już swoje zapłacił - stracił życie. Smutne tylko, że oprócz swojego pozbawił także tego daru innych ludzi.

STRASZNE!!

Bardzo SMUTNE :

Aboslutnie nie jest mi go szkoda.Jeśli chciał narażać swoje życie - jego sprawa,ale naraził na tak wielką tragedię innych!!!!!! I tu powiedziałabym o egoiźmie.A właściwie brak słów

coz ..nie szukajac dalego i w naszym klubie sa amatorzy takich predkosci w terenie zabudowanym

Takich tragedii codziennie jest kilka...

Cytat:
2004-11-16 17:09:50, qbaj pisze:
coz ..nie szukajac dalego i w naszym klubie sa amatorzy takich predkosci w terenie zabudowanym

jakaś aluzja

dodam jedynie że ten amator potrafi przewidywać i nie szaleje gdzie nie można......

Zawsze byli i beda idijoci ale moze kiedys sie wybija i bedzie spokuj tylko zeby nieciagneli za soba niewinnych ludzi.

Kliknijcie TUTAJ i zastanowic sie zacznim zaczniecie wciskac gaz w podloge

Gdybym znalazła się w takie sytuacji jak ta Dziewczyna to zażądałabym uśmiercenia mnie. Też jestem po bardzo ciężki wypadku z utratą życia na czele , lecz takiej tragedii (jak w przypadku tej dziewczyny)bym nie mogła sprostać.
Cytat:
2004-11-17 11:13:36, Bartek1112 pisze:
Kliknijcie TUTAJ i zastanowic sie zacznim zaczniecie wciskac gaz w podloge