| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2004-11-16 16:25:38 W moim przypadku wszystko, co się dzieje, przewidziałem przed zakupem. Oprócz wywalonej uszczelki pod deklem zaworów. Ale to się może zdażyć. Nie jest tak źle. |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-11-16 16:34:16 Każde auto jest mniej czy bardziej awaryjne i w każde trzeba ładować kase jak sie jeździ dużo,żeby było wszystko tak jak powinno być.Ale Oma w porównaniu do innych aut ma jedną bardzo ale to bardzo dużą zaletę - jest PIĘKNA i tylko to sie liczy w tym wszystkim. PZDR. |
xamsa Opel Omega B Caravan Stalowa Wola | 2004-11-16 18:14:20 hmyy narazie to co mi siadlo to pompa paliwa , powietrza wtornego , kilka uszczelek tu i tam |
Kostekx20xev OMEGA B Kombi Poznań | 2004-11-17 10:47:29 Zupper nic się nie przejmuj.Ja też przez pierwszy miesiąc byłem delikatnie mówiąć zaniepokojony możliwą ilością usterek.
Pół roku minęło i jest ok A więc Ciesz się jazdą Pozdro |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-11-17 19:51:15 Jesli chodzi o rankingi awaryjnosci to omega nigdy nie byla ani w pierwszej ani tez co najwazniejsze w ostatniej dziesiatce zawsze gdzies po srodku sie uplasowala wiec wg mnie nie jest zle jesli chodzi o awaryjnosc jest po prostu przecietnie awaryjna ale tez duzo zalezy od tego czy sie dba o auto |