MotoNews.pl
2 Zbite lusterko w osłonie przeciwsłonecznej pasażerki:) (70526/0)

Zbite lusterko w osłonie przeciwsłonecznej pasażerki:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mieliście juz taki problem? można samo lustero wymienić czy też trzeba calą osłonę i czy jest do kupienia?
Myślę nad tym aby może wkleic tam nowe lusterko.

Mozna poszukac na szrotach...., ale z wklejeniem nie powinno byc tez wiekszych problemow, musisz miec tylo odpowiedniej wielkosci lustro.
A jak to sie stało, ze pękło?

takie kupiłem W czwartek kupiłem espero no i cały czas coś tam próbuję doprowadzić do stanu użytkowania. Zreszta jeszcze mi nie działa "tylko" alarm a co za tym idzie z pilota nie można sterować zamkiem centralnym oraz mam jeszcze jakąs blokadę BBS i nawet nie wiem do czeg oto
A tak poza tym to może autko któregoś z kolegów z sląska - ciemny zielony, po bokach napis espero, na swiatłach tylnich również napis espero no i ochydne żółte osłonki na krawędziach drzwi - pożegnam się z nimi

Jedź do szkalrza, niech przytnie odpowiednio cienkie lustro, wklej na Poxipol i po problemie.

Może trochę OT.
Moja Pani Jarecka nabyła ostatnio Clio.
I wiecie co? to jest faktycznie babaski samochód... Ma lusterko także w osłonie p.słonecznej kierowcy.

Wreszcie nasze kochane kierowniczki nie będa musiały przestawiać lusterka wstecznego...