Witam Was

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam właśnie dzisiaj (dosłownie przedchwilą) zalogowałem sie u Was. Mam nadzieje, że z upływam czasu wnikne w to forum

Jestem Koszul i jestem z Krakowa mam 21 lat.

P.S Mam nadziej, że sie wpisałem do odpowiedniego "pokoju"
Pozdrawiam
Koszul

Czemu nie... Witam... Czym się poruszasz ??

Witam, witam i o zdrowie pytam .

Do odpowiedniego?? Hmmm... to zalezy co chcesz od nas uslyszec
Ale witamy

Poruszam Astrą II 1.7TD Combi (Taty), jeszcze się nie dorobiłęm własnego autka.

Tutaj jest forum ciut spamerskie

Spamerskie ?????????? MY ??? neeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Jak nie jak tak

A co to spam ?
A tak przyokazji owiedz stronke www.zajebisteforumPGczylipogodzinachaaaaajjjt!.pl

no siemanko - witamy w szeregach Storm - a gdzie standartowe pytania ?

Grzechu. spokojnie.
Dostanie membera - dostanie pytania.
tak bylo ze mna - nie pamietasz ??

a poza tym powitanka Koszul i nie rezygnuj za szybko przez takiego jednego spamera.

Fakt - racja - jak dostanie membera

Flower - a Ciebie ponoc dzisiaj mialo nie byc na forumie ? hehe spoko ze jednak jestes - to sie troche pospamuje

No i sie wystraszyl

Nie wystraszyłem sie , jeśli to bylo kierowane do mnie

Koszul no i dobrze ze sie nie wystraszyles to tu sie nie ma co bac... chyba
Witamy na PG i w ogole na Motonews
Grzechu hahaha a co Ty taki szybki do tych pytanek.. zaraz i Tobie jakies zadam jak chcesz

Ps. Koszul.. mały priv do Thaniela np ze chcesz byc memberem PG i ... jestes

Cytat:
2004-11-17 17:50:38, storm pisze:
Koszul no i dobrze ze sie nie wystraszyles to tu sie nie ma co bac... chyba Witamy na PG i w ogole na Motonews Grzechu hahaha a co Ty taki szybki do tych pytanek.. zaraz i Tobie jakies zadam jak chcesz Ps. Koszul.. mały priv do Thaniela np ze chcesz byc memberem PG i ... jestes

Jak możesz to powiedz mi cos o tym memberze , będe wdzieczny.

Hmmm Member to inaczej czlonek hehe ale niektorzy nie lubia polskiej nazwy wiec member... Jesli chcesz nim zostac jak juz pisałam wysyłasz priva do Thaniela ze chcesz sie do nas zapisac.
Bedac Memberem mozesz pisac sobie tu z nami o wszystkim..oczywiscie nie zapisaujac sie do nas tez mozesz tu pisac ale mysle ze przyjemniej jest bedac a nami tak juz bardziej formalnie

Pisales ze masz autko a raczej tata ma.. wiec mozesz sie rowniez zapisac na Forum gdzie ludzie tez maja takie samochody ale to juz sie musisz zglaszac bezposrednio na tamte forumy.

No to chyba tyle.. jak nagmatwalam to pytaj

Cytat:
2004-11-17 18:31:02, storm pisze:
Hmmm Member to inaczej czlonek hehe ale niektorzy nie lubia polskiej nazwy wiec member... Jesli chcesz nim zostac jak juz pisałam wysyłasz priva do Thaniela ze chcesz sie do nas zapisac. Bedac Memberem mozesz pisac sobie tu z nami o wszystkim..oczywiscie nie zapisaujac sie do nas tez mozesz tu pisac ale mysle ze przyjemniej jest bedac a nami tak juz bardziej formalnie Pisales ze masz autko a raczej tata ma.. wiec mozesz sie rowniez zapisac na Forum gdzie ludzie tez maja takie samochody ale to juz sie musisz zglaszac bezposrednio na tamte forumy. No to chyba tyle.. jak nagmatwalam to pytaj

Troszke pogmatwałeś (bez urazy) , musze to sobie jeszcze raz prze3tac o co Ci konktretnie chodziło.

Hehe no to moze ja pytania nie zrozumiałam Moze wiec ktos inny lepiej Ci to wylumaczy

Jezeli chcesz rozmawiac na temat opli to na motonews rezyduje Opel Klub Polska

Na PG czyli tu, rozmwiamy o wszystkim i niczym