Lotus Lada znacie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fiat&Furious????

Dzieki Koniu
Teraz juz znamy! Piękna ładzaniana - pięknie nadziana (kasą))
Ale hulac to musi nieźle
Pozdrowienia i Wszystkiego najlepszego dla Fiat&furious Nowym Roku!
P.S.
Zapraszamy na pas 12 stycznia ok godz 13 - bedzie spot z Okzji Wielkiej Orkiestry.
Pawel

Heh no poprosyu zajefajny jest ten Lajdak

WOW !
tego nie widziałem
super sztuka

Potwierdzam powyższe opinie.BOMBAAAA!!!!Takie coś zrobić z auta to jest sztuka.

No ładne CACKO

Gdyby miała kierownice po lewej stronie to już zbierałbym kasę na to cudo... Dla mnie to pocieszający dowód na to , że nie jestem najbardziej po... właścicielem łady na świecie!

A jeszcze na deser...Gavin Kershaw ( facet od Lotusa) o ładzie przed przeróbkami: " It`s the worst car I`ve ever driven".
I już go nie lubię!

no tak ale to kierowca testowy Lotusa - więc pewnie źle mu sie nie powodzi - a skoro jest kierowcą testowym Lotusa to po torze rzeczywiście pewnie nigdy gorszym samochodem nie jechał - bo zazwyczaj pewnie Lotusami śmiga
a zresztą my swoje wiemy i co nam tam opinie jakiegoś zmanierowanego i przygnębionego wieczną mgłą Angola

To ja ze swojej 7 też chce zrobić coś podobnego.

SZUKAM SPONSORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (logo sponsora mogę wyszyć na oparciu tylnej kanapy - OCZYWIŚCIE wszystkie szyby będą przyciemnione).

A tak na poważnie: czy ktoś się orientuje czy maska z 5 pasuje do 7 ???
bo mnie sie wydaje, że bez żadnego problemu !!!

nie pasuje do grilla, bo ma inne przetloczenia. no i inaczej sie konczy przy krawedzi.

zamiast grilla będzie siateczka.

jestem ciekaw czy nie przeszkadza przy otwieraniu, nie przeszkadza lampom (jak będą lekko schowane to jeszcze lepiej).

ale dzieki za info

... a no i czy wszystko się pod nią mieści ????? (te przetłoczenia !!!)

PS. poza siateczką będzie jeszcze sporo przeróbek, ale to zależy od Kasi !!! (tzn. kasy).

Cytat:
2003-01-06 22:46:00, robal pisze:
... a no i czy wszystko się pod nią mieści ????? (te przetłoczenia !!!)

PS. poza siateczką będzie jeszcze sporo przeróbek, ale to zależy od Kasi !!! (tzn. kasy).

Widziałem 7 z maską od 5, oczywiście bez górnej części grila. A może to była 5 z dodanym grilem od 7?

Mój english is so poor dlatego muszę puścić pomysł do tych co w tym języku swobodnie operują. Chodzi o wysłanie prośby do sławnych inżynierów Lotusa o udostępnienie (choćby części )dokumentacji technicznej dokonanych przez nich przeróbek auta. Może odpowiedzą jeżeli w imieniu Klubu takie pytanie dostaną? A może za symboliczną złotówkę sprzedadzą nam licencję na swojego LAtusa? Przecież to wspaniała reklama może dla nich być...Czy nie za mocno fantazjuję? Marzy mi się za kilka lat zlot fur zrobionych na modłę Lotusa... Części do niej kosztowały ledwo 30k funtów) Ale jestem przekonany , że to jest ideał do którego wszyscy wielbiciele klasycznych Ład powinni dążyć!

Myślę że jednak nie będą tacy chętni do udostępniania żadnej dokumentacji. A o sposoby przerabiania ŁAD należy pytać Węgrów - oni umieją wcale niegorzej niż Lotus a za pieniądze nieporównywalnie mniejsze

... filmik do pobrania z KLUBOWEJ lub z WĘGIERSKIEJ KLUBOWEJ (stamtąd go wziałem bo nam coś nagrywanie go nie wyszło..)
Pozdrawiam

The Legendary Weber 40 DCOE

Amiga Rulez

Cytat:
2003-02-09 14:58:19, Konriii pisze:
... filmik do pobrania z KLUBOWEJ lub z WĘGIERSKIEJ KLUBOWEJ (stamtąd go wziałem bo nam coś nagrywanie go nie wyszło..)
Pozdrawiam

The Legendary Weber 40 DCOE

Amiga Rulez

KOnrii może zajrzysz na chata???

Patrzyłem ale nikogo tam niema
chat to najlepiej wieczorkiem

Kurka nie chodzi mi ten filmik.

To znaczy mam pierwszy kadr, a dzwiek leci sobie normalnie.

Macie pomysl co to moze byc???