| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
IrekPapaj ESPERO 2.0 CD Ruda Śląska | 2004-11-19 07:24:39 Cześć. Tak jak w temacie, szukam dobrych kabli WN. Miałem Jamnar czy coś takiego "aż" 4 miechy i są już przebicia. Zresztą dowiedziałem się że te to niezły czajs. Kto może niech pomoże.
Pozdrawiam wszystkich i ściskam |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-11-20 23:22:33 SENTECH albo JC teraz mam sentechy od kilku dni.. JC wytrzymały ponad rok (wymieniałem w ubiegłym roku we wrzesniu) niestety nie znam dokładnych cen. Ale moge sie zorientowac.. bede teraz sprowadzał tez BOUGICORD'y ponoc bardzo dobre.. jak cos to na priv |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-11-21 13:31:32 A skd wiesz ze w trakcie gwarancjii nie padną? Jedyny plus tej gwarancjii to tyle e Ci je wymienia na nowe(bo raczej ich nie naprawią) ale napewno są jakies knify w warunkach gwarancji (czytaj drobne druczki) chyba ze podstawą do gwarancji jest paragon... a jakotakiej karty gwarancyjnej nie ma.. Ja załozyłem JanMory do poldka... dwa lata temu.. i działaja... tylko ze od tamtego czasu przejechałem zaledwie 15tys km. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-11-21 13:47:40 hmmm...."3 lata gwarancji na wady materiałowe i wykonawcze" ...tak pisze BOSCH...wiadomo!..jak coś rypnie wszystko można przypisać klientowi i taka gwarancja w 98% jest tylko podpuchą ..ale jest!
Cena jest dziwnie dobra....za BOSCHA niecałe 100zł..podejrzanie szokujące Natomiast z polecenia ludzi co bawią się w takie tematy ładnych pare lat na większą skalę /hurt/ ...zamówiłem przewody WN TESLA...podobno naprawdę bezawaryjne i bardzo wytrzymałe..cena ma być ok.90zł/kpl ...hmmm..sam jestem ciekaw |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2004-11-21 14:14:23 Ja mam janmary !! jak narazie się trzymią już prawie ROK !! mija lecz tydzien temu wymieniłem tylko kabbelek od cewki do kopułki bo kiepsko siedział / kiepski styk/
Raffsa |
Armani01 | 2004-11-22 16:02:54 Ja mam te najtańsze packarda z Tych czy coś ???
cena 45 zł Ale zauważam pewne dziwne objawy .... tzn....... silnik na luzie musi być na wyższych obrotach trzymany [przy ruszaniu] , a jak zgaśnie to jak przekręcam drugi raz kluczyk (żeby zapalić) to muszę go długo trzymać bo nie może załapać (aż zaczynam się bać żeby mi kiedyś prądu w akumulatorze nie brakło ... CO TO MOŻE BYĆ ???? 1. Akumulator ??? 2. Przewody WN 3. rozrusznik 4. coś innego ???? P.S. [ZUPEŁNE OT] Panowie na forum streetracing.pl czytałem .... Tutaj żródło ze zdjęciami PRZED i PO http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=16896&postorder=asc&start=30 Ktoś z was już coś takiego robił ??? i ile taka wymiana elektryki by mogła kosztować (kij razy oko = czas + materiał) [ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2004-11-22 17:14:55 ] |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-11-22 17:10:12 Po pierwsze - temat wstawienia przekaźników i poprawy instalacji jest przecież dokładnie obgadany i wprowadzony w życie (z dobrym skutkiem) przez AsterixGal-a.
Po drugie - a jak ten kolo robił te fotki? Jeśli oba zdjęcia były robione przy identycznych ustawieniach przysłony, migawki, czułości - to można im wierzyć. Jednak na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że parametry ekspozycji w obu zdjęciach są diametralnie różne... [ wiadomość edytowana przez: Robert_S dnia 2004-11-22 17:12:20 ] |