No i mamy pierwszy snieg w Wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Dzis nastala wiekopomna chwila w tym roku. Mamy pierwszy snieg w Warrszawie. A ja jeszcze nie mam zimowek zalozonych. Zobaczymy jak bedzie sie wracac z pracy do domu

Cytat:
2004-11-19 12:11:24, jarrni pisze:
...Zobaczymy jak bedzie sie wracac z pracy do domu

pewnie będzie rzucać jak robotnikiem po wypłacie
u mnie w radomiu już śniegu całkiem sporo

ja też jeszcze zimówek nie mam ale tez nie ma śniegu u mnie jeszcze

u mnie zima na przedniej osi bo sie niestety zdekompletowała no ale juz rano było ciekawie w stolicy a wieczorem to bedzie horror jak tak dalej bedzie sypało

poprawka Częstochowa już biała

W Tarnowie nawet przebija sie slonce, niema mowy o sniegu, a zimowki juz 2 tygonie temu zalozone, jestem przygotowany na pierwszy snieg

a ja zimówek nie założę, felgi po 350/szt, opony po minimum 200 razem

Nie tylko w stolicy.Piotrkow tez zasypany,wszedzie korki i brak dojazdu do okloicznych miejscowosci Caly dzionek jezdzilem dostawczym mitsubishi z tyl napedem-to dopiero bylo wyzwanie.Po powrocie do domu od razu zimowki znalazly sie na swoim miejscu

od wczoraj olsztyn rowniez bialutki sie zrobil a zimowek jak narazie tez brak

Oj Wawa cala biala i zlodowaciala, poprzez brak accenta mam teraz wiekszy kontakt z natura raz milutki, raz bolesny, ale zato widok z 8-go pietra w firmie nieprzecietny, az sie nie chce pracowac

w piątek 19 w radomiu totalny paraliż, korki, miasto zablokowane, w wielu miejscach brak prądu, nawet telefony z trudem działały, a w sobotę od rana korki u gumisiów na wymianę kół, i wystarczyło trochę śniegu by rozłożyć całkiem spore miasto

Melduje ze okolice Nowego Sacza sa juz zakryte warstwa 20cm.sniegu Dosłownie w ostatniej minucie zmieniłem oponki Ale jazda i tak jest super-dodam ze jezdze po raz pierwszy po sniegu!! Dzis juz była "prubna" jazda na placu na recznym Ale sie ubawiłem

Tiaaaa...wczoraj 10 st mrozu i pięknie biało i cholernie ślisko...a dzisiaj już leje deszcz, śnieg zniknął prawie całkiem i zrobiło się szaro buro i ochydnie

skoro jest już śnieg i można się poślizgać może są chetni na spota warszawskiego ?? Ogólnie dzisiaj z grupką znajomych jedziemy się poślizgać na Eko wszystkich którzy wiedzą gdzie to jest i mają ochote dołączyć zapraszam w okolicach godziny 20. Jak coś to info szersze u mnie na gg 661358 lub dzwoncie jak nie mozecie trafic 503032311

Pozdrawiam