| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Armani01 | 2004-11-19 12:47:08 Panowie mam bardzo dla mnie ważne pytanie !!!!
I PROSZĘ o odpowiedż Czy te sprężyny będą pasować do mojego esperaka i czy go obniżą -- z wyglądu wydaje się że są podobne ale czy nie są np za wysokie ??? (dodam że chodzi mi o obniżenie przodu i może być też tyłu) 1. null 2. null 3.null Innymi słowy czy sprężyny do Vectry A lub do Astry F Combi --- będą pasować i obniżą moje zawieszenie ??? Bo wiem że od kadetta Gsi na 100% pasują |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-19 16:46:49 Sprezyny z Astry Combi nie pasuja na 100% - przynajmniej tyl. Z Vectry A pasuje tyl. Przod bedzie za niski. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-11-19 17:28:56 Jestem tego samego zdania do KULODŻIK...
Z tym że czy ten przód faktycznie będzie za niski? Do Twojego zderzaka napewno - bo do normalnego było by chyba całkiem spoko |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-19 17:46:56
Widzieliscie wszyscy Esperaka Kosty, a teraz na tych samych sprezynach Kazaka. To sa seryjne sprezyny od Vectry A. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-20 01:08:36
Przeciez napisalem -> Espero Kosty, albo Kazaka - te same sprezyny. Do obejrzenia w topicu o ostatnim zlocie w Warszawie (granatowe Espero z matowa maska, felgi Enzo V). Przod to wlasnie seria od Vectry/Calibry, a tyl Kadet GSi |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-11-20 01:37:44 Zaskoczyliście mnie tymi sprężynami od Vectry! Gdybym wiedział w tamtym roku że seryjne wektrowskie tak obniżają do w życiu bym 8 stów na te moje H&R-y nie wydawał!
...i dziwne jest to że kilka razy na temat tych sprężyn gadałem i z Kostą, i z Kazakiem... a dopiero teraz się dowiedziałem że to sprężyny z Vectry
Dokładnie rok czasu mija jak jeżdżę na obniżonym zawieszeniu i przez cały ten okres miałem tylko jedno niemiłe zdarzenie z tym związane - urwałem plecionkę (elastyczne złącze tuż za kolektorem) .....ale tylko dlatego że zachciało mi się wjeżdżać do lasu i przyorałem podwoziem o jakiś wystający konar Pozatym w mieście nie mam kompletnie żadnych problemów z niską zawiechą, a tym bardziej z "leżącymi policjantami"..... A dla Ciebie Armiani fotki fur z przodem na seryjnych sprężynach od Vectry:
![]() |
Armani01 | 2004-11-20 02:32:03 WIELKIE DZIĘKI ŁUKASZ o to mi właśnie chodziło !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |