Pierwszy śnieg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i spad i perwsze boki za ploty
jak tam wrazenia kto juz dzwona zaliczyl-u mnie dobrze deaje z nieba a fura z rosso zrobila sie blanco-zaraz lece koniczynki zakladac bo na seryjnych stomilach to jazdy nie ma

U mnie też masakryczna zima. Wiatr zerwał kilka bilbordów. Jeżdze autobusem do jutra bo mam na kołach tersusy a dopiero jutro zmieniam

Też się zajedwabiście ciesze, no nic tylko skakałbym do nieba, ale auto na lakierni stoi

W ciagu 2 godzin 3 przerwy w dostawie pradu. Kilkanascie stluczek na miescie, 2 zgniecione auta i widocznosc na 10m, tak mniej wiecej wyglada Bielsko.
Trasa do Katowic ponoc zablokowana bo slupy WN spadlu na droge.
Wesolo jest.
A ja bez auta

moge kurna na sankach jezdzić a do tego ten okropny wiatr

Satiz, nawet mnie nie strasz. Ja dzisiaj z Kraka do Cieszyna jade na nocke. Ale damy rade

a u mnie zerooo sniegu , tylko ten okropny wiatr

u nas spadl dzisiaj - musisalem z koneicznosci poejchac samochodem bo spoznielbym sie na laborke - a nie ma juz mozliwosci odrabiania - z autopsji moge stwierdzic - stanowczo nie polecam opon 195/50 dulop letnich

no a u mnie podobnie jak u Boombla śniegu nie widac tylko piździ wiatrem

zima jak zwykle zaskoczyla drogowcow...

w rzeszowie sniegu nie ma, ale wiatr jet taki ze mi antene wywrocilo i nie mam telewizji...

Cytat:
stanowczo nie polecam opon 195/50 dulop letnich

a łyse 185/60 zimowe Fuldy mogą byc? z przodu jest full bierznik a z tyłu niewiem czy jest 1 mm

No u Gdańsku wczoraj wichura niesamowita, a dziś biało;] Zresztą wczoraj już grad posypał i zmroziło Oj bokami sie śmigało i kontry już trzeba było lepić;]

Jak narazie jeszcze 155 Vivo, a zimówki w piwnicy leżą

A w Bydgoszczy jak na razie zero śniegu ale za to wiało jak diabli.
Co do moich oponek to chyba jednak sie o jakieś zimoweczki postaram

No panowie , ja dzis rano jechałem z Bielska , przez kęty , międzybrodzie , żywiec , węgierska górka , milówka , rajcza ujsoły ... zaczołem wracać o 15 ...w żywcu odbiłem na lipowa , (jakos tak ) żeby te masakryczne korki ominać , a tam śniegu do zabicia , i potwornie ślisko , ale chociaż ruchu nie było , z Bielska nie szło sie wydostać , bo na trasie faktycznie jakieś słupy leżą i jest objazd , 7 km w godzine w korku , poza tym normalnie , troche slisko.i nie wiele widać , dzień jak co dzień 300km , o 19 dojechałem do sosnowca ...
żeby się tak poślizgać dla przyemności w końcu

Ja niemam zimówek i przy każdej redukcji autko zarzuca niema to jak tylni naped mozna podriftowac

Pierwszy spis za jazde bokiem ouuuuuu je .....
Po spisaniu i tekscie ze ja biedny uczen ....... pałarz do mnie.
Dwa lata temu dorwalismy cie maluchem . Potem było punto , potem ten chromowany malec a teraz poldek nowy ???
I ty mówisz że kasy nie masz...... stwierdził że rok temu byłem spisywany kilkanascie razy ..... No i puscili bo co mieli zrobić tłumaczyłem ze jeszcze poldkiem w zimie jeździć nie umiem .....
ogólnie była rozmowa i troche mnie zamurowało bo myslałem ze bedzie góra 5 minut....

Cytat:
2004-11-19 15:29:20, dooh pisze:
U mnie też masakryczna zima. Wiatr zerwał kilka bilbordów. Jeżdze autobusem do jutra bo mam na kołach tersusy a dopiero jutro zmieniam

no ja tez zmieniam na zimowki ale tylko tylnie bo tylko tyle mam...nie wiem jak ja to kiedys robilem ze przejezdzilem na tersusach juz baaardzo zjechanych cala zime a przednie byly po zew stronach lyse....ach...ale sie latalo

Panowie... musze wykonać tekturkową osłonke chłodnicy... ma ktoś dobry paten na jej wykonanie?

no ja moge sie pochwalic ze jakas godzinke temu śnieg zawital do Przmysla troszke przysypalo i zmrozilo wiec autko bokiem idzie

ja przedchwilką byłem w aucie ponieważ tel. zapomniałem zamki pozamarzały musiałem niezle pochuchac