| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() maestro_PL OMEGA B tzw.CARAVAN = SALT MINE = KRAKÓW-WIELICZKA | 2004-11-19 16:26:03 mam takie pytanie , czy sa rozne wersje BC w omkach B ?? wczoraj robilem testy , wycigalem wtyczke z zarowki z przodu i zapalilem auto i komp nic nie zglosil 0 komunikatu ?? moje pytanie czy sa rozne wersje czy ja mam cos zepsute?? Zapala mi sie zawsze na poczatku tylko lampka CHECK i jak wcisne hamulec to gasnie i tyle komunikatow. Raz jak mi wylecial plyn z chlodnicy to pisalo KUHL FEHLER ale poza tym robilem zabawy z migaczami i zarowkami czy jest czy niema w aucie i tak nic komp nie melduje Moze ktos zna co powinen komp meldowac , jaki usterki itp dziekuje za ew. odp. a jezeli temat istnieje to prosze i usuniecie co by nierobic smietnika |
Gallus Omega B 2,5TDS Koszalin | 2004-11-19 22:20:36 zrób to po pewnym czasie od wlaczenia żarówek, test żarówek nie sprawdza ich na początku tylko po pewnym czasie jak upraszczając sie nagrzeją, wtedy pewnie zadziała, a co do BC to są identyczne tylko oprogramowanie inne ale akurat na wskazania Check nie maja wpływu, a przy okazji to jak ktoś ma problemy z wyświetlaczem zapraszam 0602268217 |
DrA eS ... | 2004-11-19 22:26:03
Gallus ustaw sobie to w sygnaturce bo sie strasznie meczysz dopisujac reklamy co post |
![]() maestro_PL OMEGA B tzw.CARAVAN = SALT MINE = KRAKÓW-WIELICZKA | 2004-11-20 12:35:46 Fakt dzis co prawda na mrozie ale robilem testy najpierw poszly hamulce pozniej postojowe czyli komp melduje komunikaty ok , tylko fakt faktem tak jak napisal @GALUS , trzeba odczekac az sie nagrzeje i system dokona kontroli Dzieki za pomoc |