[126] offroad - mały fiat idealny na teren - filmik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Zapraszam wszystkich na moja stronkę
MALUCH OFF-ROAD
(narazie tylko jeden plik, ale juz niedługo cała stronka)
do ściągniecia filmu MALUCH OFFROAD
zobaczcie co "maluszek" potrafi zrobic w terenie z błotem, górkami, kałużami... Nie do wiary ::
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM!!!

[ wiadomość edytowana przez: MALUCH-OFFROAD dnia 2004-11-20 23:51:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2004-11-23 17:55:18 ]
[ powód edycji: Tytułuj poprawnie watki, zeby wiadomo bylo o co chodzi ]

co to ma wspolnego z fiatem 131?

Panowie i Panie, piszcie prosze co o tym myślicie...
POZDRAWIAM

dzieki za poprawienie, pozdrawiam

... bo trzeba miec fantazje ...
a wy ja jak widze macie chlopaki
gratulacje

Oto świetny przykład na to, co można zrobić z Boba oprócz rajdówki
Naprawde fajniutkie
Pozdrawiam

Rispect
Kawał dobrej roboty.
Ja bym tylko pomyślał nad jakimiś Błotnikami
Pozdro

hey chłopaki.....może tak mały spocik?? a tak na marginesie to ten teren gdzie śmigacie to gdzies kolo rafinerii gdanskiej?? fajne dróżki do poświrowania

Taaa....błotniki obowiązkowo i jeszcze zderzaki od Matiza i nakładki progowe...nie zapominajmy oczywiście o lotce dachowej i lakierze "SZARYM NA MAXXA"

no ja bym zainwestowal w kubelki i w jakas ochrone przed blockiem etc sprytna zeby na drajwera i pasazera nie lecialo .
btw. jeździliście tym po plaży?? Potobno zajebista zabawa ;D

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2004-11-28 15:25:06 ]

Cytat:
2004-11-28 15:12:29, Wujek-Kajtek pisze:
Taaa....błotniki obowiązkowo i jeszcze zderzaki od Matiza i nakładki progowe...nie zapominajmy oczywiście o lotce dachowej i lakierze "SZARYM NA MAXXA"

Jesteś beznadziejny. No ale cóż... Kto sie kołkiem w płocie urodził lisci na wiosne nie puści.

Kajtek WARÓJ !!!

Cytat:
2004-11-28 15:57:48, _Szary pisze:
Jesteś beznadziejny. No ale cóż... Kto sie kołkiem w płocie urodził lisci na wiosne nie puści. Kajtek WARÓJ !!!

Szary jak już szukasz dymów to nie ośmieszaj się i nie rób błędów ortograficznych. Chyba że ty tez masz zaświadczenie.

Na PANA szczekasz???!!! Szoruj do budy bo ci skróce łańcuch i nie dostaniesz rosołowego do koryta!!!

Przepraszam chłopaków od terenówek za OT

Ekhm - nie za wesoło się robi?
Jeszcze jeden wyskok w wiadomą stronę i rozpoczną sie działania porządkowe .

Kajtuś rozwalasz mnie hahaha dooh nie wtrącaj sie bo nie twoja sprawa. Jesteś stronniczy bo nie ja zacząłem.

Skończcie. Wy dym zaczynacie, bo ja napisałem normalny post a wy sie doszukujecie ch... wie czego.
I po co to ??

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2004-11-28 16:41:43 ]

Ja pierdole panowie ale robicie wioche. to forum schodzi na psy przez takich ludzi jak WY!! Po jaką cholere te prowokacje???????

A maluch fajna bajera) ale mnei tern nie rajcuje

Szary ma racje. napisał normalny post a wy na Niego naskoczyliscie. nie ładnie nie ładnie

To ja jako ten, który rozpoczął robienie wiochy w tym poście, powróce do tematu
Jeśli chodzi o te terenóweczki, to faktycznie przydałoby się coś na kształt kubłów.
Błotochrony chyba im nie potrzeba, bo jak widać właśnie lubią sie czasem ubrudzić
Gdyby było inaczej pewnie już od dawna mieliby cuś w tym stylu.
Poza tym chodzi też o masę takiego pojazdu.
Jakby się tam pozakładało wszystko, co jest w normalnym aucie, to jeździłoby to też jak normalne auto...a to jest Panowie X-treme.
O to im chodziło i to osiągnęli

pisząc błotniki miałem na myśli coś małego i lekiego nawet nie zakrywające koła z tyłu, tylko żeby tak na kierowce nie leciało.

ale jazda !
jak to lata:O pewnie wazy 350-400 kg ? a dlubaliscie cos w silniku ? czy na serii jezdzicie czy tylko masa zredukowana i duze koła ?
no i podoba mi sie kolor łuuuuu huuuuu !!