JAK PRZEROBIĆ POCZCIWEGO FIATA 125p NA STREET RACERA???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

MA KTOŚ MOŻE JAKIEŚ POMYSŁY DOTYCZĄCE MOJEGO TEMATU???????

Podstawa to silnik i zawieszenie. Zawieszenie nizsze i twardsze. Wieksze kola nie na seryjnych balonach. Jezeli seryjna jednostka to zniwelowac fabrycznie niedociagniecia i ew pokusic sie o jakis walek ostrzejszy. Uwolnic wydech. Przejrzec dokladnie hamulce lub wymienic np na ladowskie.

Wstawić DOHC.... Wywalić tapicerkę... Obspawać punkty nośne... reszta tak jak pisał Ali...

Dzięki za dobre rady ale mam parę pytań : co włożyć zamiast wywalonej tapicerki np. na drzwiach ?? oraz jak tanio i dobrze zrobić glebe z tyłu w 125p ?? oraz jak można w miarę możliwości finansowych ( domowym sposobem zrobić małe zmianki w silniku by był mocniejszy nie tracąc przy tym na spalaniu????

Juz na priwa czesc spraw wytlumaczylem.

A co?? I pomożesz dalej koledze???

Nie nawidze jak ktos nazywa DFa lub poldka poczciwym ....

a mnie dziś wojewódzki wq.. zdenerwował znaczy jak sie nabijał z poloneza.. a sam opon nie umił dobrać do swojego auta wsiur jeden!!

Widze ze tez ogladales.

ale za to postawa Zientarskiego - GRATULACJE

Też to widziałem i dołączam się do "życzeń"

Cytat:
2004-11-21 23:15:11, Quattro pisze:
A co?? I pomożesz dalej koledze???

Teoretycznie bo organoleptycznie raczej nie
Ja Wojewodzkiego nie ogladam bo nigdy nie daje sie wypowiedziec innym. Ciagle im przerywa.

Ale wczoraj Kuzaj mu dogadał: "zapytał Zientarskiego czy widział jakie gumy załżył na swoje felgi" i była polewka

Cytat:
2004-11-22 00:25:16, thaniel pisze:
Nie nawidze jak ktos nazywa DFa lub poldka poczciwym ....

to masz chłopcze pecha ale jak coś ci niepasuje to niemusisz się wypowiadać na ten temat

Jest jeszcze pytanko co do silnika!!!!

Czy 2.0 od 132 wchodzi bezproblemu??
Bo z tego co wiem to wał trzeba wymienić a co ze skrzynią????

Cytat:
2004-11-22 18:29:09, chojnas pisze:
to masz chłopcze pecha ale jak coś ci niepasuje to niemusisz się wypowiadać na ten temat

Wyluzuj!!
Cytat:
Jest jeszcze pytanko co do silnika!!!!

Czy 2.0 od 132 wchodzi bezproblemu??
Bo z tego co wiem to wał trzeba wymienić a co ze skrzynią????

Nic nie wchodzi bez problemu.

Cytat:
2004-11-22 18:29:09, chojnas pisze:

Stary trochę kulturki... i prawo do wypowiedzi ma każdy....

Tylko nie znoszę jak się traktuje 132 tylko jako dawców...

A co do silnika to z tego co kojarzę jest problem z tunelem bo się skrzynia od 132 nie mieści... A fiatowskiej (125)nie da rady...

E no co ja mam powiedziec

W poznaniu macie wiele swietnych firm tjuningowych chlopcze .... potrafia nakladac plastik na fury jak nikt w polsce ....

Quat ja tez nie lubie jak ktos tnie fajne autko zeby inne zrobic przeciez mozna w humanitarny sposob zdobyc serducho ....

pozdr

Proszę o spokój bo......
Każdy ma prawo do wypowiedzi!

Ja przepraszam ze swojej strony i obiecuje poprawe

pozdr i peace

Cytat:
2004-11-23 15:23:54, thaniel pisze:
Ja przepraszam ze swojej strony i obiecuje poprawe pozdr i peace

Akurat Ty nie napisałeś nic złego