Lampka Air bag

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich fanów espero. Pomóżcie mi w moim problemie. Pali mi się cały czas lampka od air baga. Poduszka jest cała a lampka sięświeci. Jest tak od chwili kupienia mojego espero. Czytam wasze tematy, dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy ale tego problemu jeszcze nie spotkałem. Czy należałoby zrobić reset kompa czy są jakieś inne możliwości. Dzięki z góry za pomoc.

Witaj
Najpewniej ktoś odpinał poduszkę a potam załączył stacyjkę. W takim przypadku pomóc może jedynie serwis i kasowanie błędu. Sam tego nie zrobisz. Wiem to z autopsji Zrobiłem tak kiedyś niewiedząc o tym.

Dzięki za informacje, tak się domyślałem, że bez serwisu się nie obejdzie. Pozdrowionka.

Cytat:
2004-11-21 16:10:22, Mariusz30 pisze:
Witam wszystkich fanów espero. Pomóżcie mi w moim problemie. Pali mi się cały czas lampka od air baga. Poduszka jest cała

A skąd wiesz?

Może masz tylko zaślepkę?
Ja też chyba zamienię poduchę na zaślepkę...

Nie zakładaj dwóch takich samych tematów...

i u mnie w 2 ponad 2 m-ce po kupnie (dopiero teraz) auta czasem po odpaleniu go kontrolka od poduszki sie zaswieca i albo zaraz gasnie albo gasnie po ponownym uruchomieniu, tylko...u mnie poduszki sa bo bylem w ASO na sprawdzeniu auta

Witam,
Mam ten sam problem, ale u mnie świeciła się jak już kupiłem, chyba pojade sprawdzić czy ona jest tam wogóle no i jeżeli jest , to zlikwodować to świecenie kontrolki. Nie orientujecie się ile kosztuje taki zabieg w ASO???

Pewnie około 50 zł. za diagnostykę.

Jak się "dobrze gada" to nie powinno kosztować więcej niż 20zł. Nie oszukujmy się cała operacja nie trwa dłużej niż 5 minut.

Ten gość od którego kupowałem espero mówił, że to powinni zrobić w serwisie za friko ale a to nie chce mi się wieżyć. Pytałem Was dlatego, bo myślałem, że jest jakiś domowy sposób. Ale teraz już wszystko wiem.Dzięki.

Kupisz czteropak i Ci skasuje, przeciez tylko skaner podlaczy, pogmera chwilke i juz

Cytat:
2004-11-24 21:52:11, QLogic pisze:
Kupisz czteropak i Ci skasuje, przeciez tylko skaner podlaczy, pogmera chwilke i juz

tiaaaaa a Wy wszyscy wczoraj się urodziliście

Jak masz znajomego w ASO, to Ci za darmo podłączy, a jak nie masz i coś się mechaniorowni nie spodoba, to 50 zł. policzy lekką ręką.
Wszystko zależy od tego na jakiego człowieka trafisz.

QLogic, z tym czteropakiem to nie byłoby problemu, sam chętnie bym się napił. Problem z tym, że mieszkam spory kawałek od Warszawy i to już nie bardzo się kalkukuje...