SKYPE w KTSW pelna darmocha a gadasz ile chcesz :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka wszystkim. Chcialem Was zapytac czy oprocz Gallusa ma ktos w klubie programik do gadania przez neta??
Jesli macie ten zarabisty programik dajcie tu swoje namiary, fajna sprawa, zawsze mozna troche pobzduzyc...

jesli chodzi o mnie to walcie smialo grzesiekczarek tylko nie szydzcie z mojej fotki ... tak wiec douslyszenia

Hejka ja mam Skype a programik jest super a moje namiary to Koz_aa

Zapomnialem dodac www.skype.prv.pl jesli sie nie myle tu znajduje sie nowiutka instalka. Programik jest latwy w obsludze tak jak np gg adaje duzo radosci. Jest tylko jedno ale: trzeba miec mikrofon, pozatym dacie rade. Namawiam

I ja mam ... remus79

zoomek2k melduje sie napoklad

marreq , tylko mam problemsy z mikrofonem ... ale bedzie działać

Ja tesz mam rafals6296 /ajak ktos niema to prosze skype

a zeby bylo smieszniej to ja jestem ku zaskoczeniu niektorym:

gallus_84 .

No to kiedy robimy pierwsza konferencje??

P.S. Czarus fotka bajera, moje kulezanki pomdlaly na jej widok . hyhy pozdrawiam .

ja tez mam , jak cos to walcie hools-sokol
do uslyszenia

Cytat:
2004-11-21 21:31:32, USA1 pisze:
Siemka wszystkim. Chcialem Was zapytac czy oprocz Gallusa ma ktos w klubie programik do gadania przez neta?? Jesli macie ten zarabisty programik dajcie tu swoje namiary, fajna sprawa, zawsze mozna troche pobzduzyc... jesli chodzi o mnie to walcie smialo grzesiekczarek tylko nie szydzcie z mojej fotki ... tak wiec douslyszenia

a ja mam CB radio i chcialbym nalezeć do waszego super klubu "DUZYCH DZIECI"

Cytat:
2004-11-23 11:31:25, wrona pisze:
a ja mam CB radio i chcialbym nalezeć do waszego super klubu "DUZYCH DZIECI"

i chcesz wrono krakac jak te dzieci

psiqutas to jo

Apropo skype, przed chwila jakis cichociemny osobnik zagadal do mnie, nie wiem kto i dlaczego, ale chcial filmik ze zlotu . Hehe no ladnie sie dziieje, a przedstawic to sie nawet nie chcial, wiec ...

P.S. Kto rozsiewa plotki ze mam ten klip??

Ja juz pewnie sie obudzicie to bedzie link bo juz uploaduje A ja nic nie mowilem nikomu

I co juz nikt wiecej nie ma skypacza??