Spot na Centrum wrazenia.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde zgubiłem kabel do portu wiec troche zejdzie zanim dam film.
Piszcie wrazenia...

Ja własnie z tamtad wróciłem było zarabiscie
wsumie mało osób ale i tak było genialnie draco jak meczył hanie czuczu nawet vili poszał chwilke kornel jak zawsze nie zawodł gosc w renault combi tez niczego sobie
Wszystko zostało nagrane(powiedzmy reka mi sie troche trzesła zimno było)
Było naprawde fajnie oby wiecej takich akcji
pozdro dla KTSW tak sie bawi

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-11-21 23:07:57 ]
[ powód edycji: A dałem wypowiedź z tamtego tematu. ]

No zabawa na zabawa na centrum była przednia

Żeby jeszcze troche sniegu spadło do następnej zabawy

Wielkie brawa dla DRACO męczył swoją Honde jak dziewczyne

Tak sie bawią stalowoloscy tuningowcy

Wrazenia super miejmy nadzieje ,ze taka pogoda utrzyma sie dluzej i bedzie mozna jescze ktoregos wieczorka posmigac jak dzis. Przydaloby sie troche swiezego sniegu bo w zasadzie ten zamienil sie w lod. Czekam na fotki

Hmmmm ja tez czekam na fotki mialem dostac info na gg a tu lipa.....

Beep juz wrzuca na www, wiec za jakis czas beda

Niema co bylo extra. Mozna bylo troszku podrifftowac. Tyle ze potem pojawil sie lod i krawezniki szybciej rosly wkolo alta.
I wcale hani nie meczylem, sama chciala sobie pobrykac.
A Kornel to juz caly czas krecil sie wkolo co sie nie popatrzylem to sie krecil tu sie krecil tam sie krecil wszedzie sei krecil.
Nastepnym razem jak sie da to wpadne Combolotem, moze.
Ja bym sie juz bal na waszych miejscach o swoje alta.

A ja w tym czasie grzalem sie w domciu. Przemarzlem godzinke wczesniej wlasnie na CENTRUMIE i mialem dosc.

Placyk fajny tylko ze tam byl JEDEN WIELKI LOD no ale jazda nieziemska, no a jak spadnie konkretny snieg to spocik KTSW by NIGHT inda CENTRUM

co tu dużó mówić była zajefajnie!! ja na miejscu hani to przy dracku to bym wysiadł już dawno!!

ja tam miałem drifting z kosa i z polem na imprezce (oczywiście duchem byliśmy pzry was chłopaki ).pozdrwai m ina nastepny raz sie na pewno zjawie

Wczoraj było zaje...fajnie jak będziecie coś niedługo kręcić to piszcie!!!! gdzie i o której