Mikołajkowy MiniMax - Poligon Toruń (fotki i filmiki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto sie wybiera? impreza w calosci rozgrywana na torunskim poligonie. dlugosc trasy 24km, razem 12 OESow.

szczegoly tutaj: http://www.brodarally.pl. do pobrania regulamin imprezy.

ja startuje i mam zamiar troche powalczyc w klasie do 1150ccm. zapraszam serdecznie. (to te odcinki ktore widac na kryterium poligonu).

uprasza sie o podwieszenie watku do 5go grudnia.

No powiem Ci gdybym mial juz prawo to spokojnie bym lecial bo to nie jest tak strasznie daleko a ten poligon na filamch prezentuje sie bardzo ladnie pjehcalbym, oj pojechal...
P.S. Liczymy na jakas foo albo video relacje

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2004-11-22 09:59:45 ]

zapraszam serdecznie. przede mna jeszcze kupa pracy, w piatek skonczylem dopiero skladac motor, trzeba wymienic jeszcze pompe, przepustnica otwiera sie w 60-70% tylko i dorobic mocowanie do chlodnicy oleju. ale jestem dobrej mysli. miejmy nadzieje ze nie bedzie lodu bo bez kolca bedzie kicha

a tu pare fotek z zeszlego roku (fotki z 309rallyteam.pl):

no zycze powodzenia, składaj silnik i odpalaj i powalcz tam jako f&f Z tego co widze to troszq motorqw jest całkiem całkiem zrobionych....swoim bym narazie nie powalczył Ale jak tylko skoncze egzaminy na prawko to dołacze do aktywnego zycia forum

silnik juz zlozony i odpalony, zrobil nawet z 60km juz i zakrecil 2 baczki pozostalo pare pierdol do zrobienia i uzbrojenie sie w dobre laczki. jak bedzie lod i snieg to bedzie konkretna lipa bez kolcow. no nic zobaczymy napewno bedzie mocna konkurencja bo beda tez nierejestrowane fury z rallycrossu i licencjonowani zawodnicy

galeria z minimaxa 2003

no to tym bardziej jakas video-relacja taka jak z bedzina na ten przykład

No kutfa... Bedzie trza jechac Ale jako widz oczywiscie Bo:
1.nie mam zimowek zadnych a na laczkach P6000 185/60R14 to tak po sniegu to srednio
2 Drugi ( i głowny) powod dla ktorego jako widz to ten ze... Jestem kierowca do dupy

no i pojawila sie trasa prob. z doswiadczenia moge powiedziec ze bedzie bardzo szybko (w koncu troche sie po tym poligonie jezdzilo )

tu mamy druk zgloszenia oraz regulamin rajdu

torun zasypany sniegiem wiec jezeli podobna pogoda utrzyma sie do 5go to bedzie napewno ciekawie. zapraszam serdecznie.

Cytat:
2004-11-24 08:01:54, ZoLt4R pisze:
(...)

(...)

Z przykrością stwierdzam że no image was found @ the given adress. Lepiej - chyba ktoś Ci konto usunął bo przechodzilem po jednym poziomie w góre aż do www.gra.pl i o ile główna odpala prawidłowo to wszystko niżej nie jest forbiden tylko same 404 . Chyba coś namieszałeś Panie informatyk...

fakt, nie ma juz gra.pl/zoltar, ale kit z tym

proby:

zazdroszcze wypas próby , prezentuje sie to wszystko bardzo ciekawie szkoda tylko że tak daleko

Próby bardzo ale to bardzo ciekawe jak dla mnie, azchce sie jeździć Tyle ze ja nie moge bo silnik składam No a pozatym prawka nie mam....

i wlasnie za to uwielbiam poligon, to normalne oesy bez zadnej slupkolandii, w jednym miejscu jest tylko szykana (ja 1.1 dokrecalem przed nia 110kmh wiec sila rzeczy ja tam postawili - nawiasem mowiac to ta szykana co sajmon sobie o nia lampe cofania zdjal na jednym ze spotow ). proby szybkie i techniczne, jak spadnie snieg to juz w ogole bedzie ciekawie (szkoda ze kolcow nie mam ), jak wyglada calosc widac na filmach z serii kryterium poligonu. niestety buduja tamtedy poludniowa obwodnice torunia i juz jedno fajne miejsce zostalo zrownane z ziemia, mam nadzieje ze choc czesc tego pozostanie

Cytat:
niestety buduja tamtedy poludniowa obwodnice torunia i juz jedno fajne miejsce zostalo zrownane z ziemia, mam nadzieje ze choc czesc tego pozostanie

no nieeeee, a ja odrazu po zrobieniu prawka chcialem odiwedzic najpierw evila a pozniej wpaść do Torunia na słynny poligon Na filmach sie prezentuje fajnie ajnie,postarajcie sie chłopaki o jakąś relacje A tak btw ja 4 grudnia na warszawska barbórke mykam jako zabezpieczenie rajdu Wiec tez sie naogladam i wogóle A jeszcze płaca za taka przyjemność

Ekipa z Bydgoszczy na pewno zamelduje sie na miejscu w celu dopingu zoltka Skład jeszcze do końca nie znany ale to niewazne

zajebiscie chopaki , bierzta kogo sie da i przyjezdzajta

nasza zaloga tez napewno sie pojawi...

ja tez sie postaram pojawic, moge robic za service

nie postaram tylko masz byc i juz, tak samo ekipa z bromberga

Ja tez postaram sie pojawic jako dopping Jak uzbieram kase... (odwieczny problem) bo ostatnio wyszło mi ze fiacina pali 26L gazu na 100km