| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2004-11-22 12:14:02 Witam,
Interesuje mnie wasza opinia czy skrzynia biegow z lantry starszy typ brdzie pasowala do Ponego??? do silnika 1,5 mpi?? |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2004-11-22 13:59:47 Chodzi o to ze ja mam 4b, a dobrze by bylo miec 5. Narazie oczywiscie wszystko jest w kwestii rozmyslen, paradoksalnie skrzynki do lantry mozna zalatwic taniej jak do ponego |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2004-11-22 14:09:41 można sprawdzić w jakimś sklepie internetowym czy np. przeguby wewn. itp. części są takie same, wtedy mniej więcej coś można ustalić nie ruszając się z fotela |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-11-22 22:17:42 jarrni a zadzwon do tego kolesia z Lipnika.Nie musisz kupowac przeciez skrzyni od niego.Jestem pewien ze on odpowie ma wszystkie twoje pytania.A jesli chodzi o pony to ma tego najwiecej na podworku.Przy okazji zajmuje sie mechanika ,specjalizuje sie w hyundaiu i mitsubichi,wiec napewno ci powie co do czego pasuje, a jesli bys sie zdecydowal na kupno od niego to pewnie od razu byscie ja razem wymienili.Facet jest naprawde w porzadku ,zadzwon a dowiesz sie wszystkiego.Pozdrawiam., |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2004-11-23 08:37:40 Tak zawsze najprostrze rozwiazania najtrudniej przychodza do glowy |
Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2004-11-23 10:06:35 przy okazji wątku, mam pytanie czy naprawdę dobry jest ten mechanik ? Jeśli go polecacie czy mógłby mi ktoś dać namiary na niego ?
Pozdrawiam |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-11-23 10:22:53 Oddi opisalem to dokladnie w poscie wyzej o warsztatach, dalem do niego dwa numery telefonu, on ma na imie Marjusz , i naprawde jest wporzadku , ceny ma naprawde niskie, a co najlepsze zawsze ma to czego potrzebujesz zwlaszcza do pony |