Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-22 14:17:41 Jakiej pompy? ![]() Chyba chodzi Ci o kontrolkę serwisową silnika. Skoro się zapaliła to musisz sprawdzić błędy. No i później wykasować wszystkie z pamięci. Poszukaj na foru jest tego sporo. Ale jeśli sobie nie poradzisz, to mogę Ci przesłać kilka skanów na e-maila. |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-22 16:50:28 Hmm... kontrolka pompy? ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-11-22 18:29:28
Tak... to jest właśnie kontrolka "sprawdź silnik" ![]() |
![]() martyl DAEWOO ESPERO Szczecin | 2004-11-22 19:24:34 Witam
pjacek26 nieprzejmuj sie tym. Jest to drobny błąd sondy lambda zdarza sie nieraz tak przy gazie. Przejedzi jakeis 10 km na beznynie i zobacz czy bedzie sie teraz palic jak nie to luz olac to, jak sie zapali to moze masz cos z lamda ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-23 08:17:30 Zgadzam się z DeeJay-em ![]() Nie ma prawa zaświecać się i świecić kontrolka silnika. ![]() Jeśli gaz jest prawidłowo wyregulowany i komp. gazowy ma prawiłowe parametry to nie możę zaświecać się kontrolka silnika. Tłumaczenie, że w Espero tak już jest - to jakaś pomyłka ![]() Panowie tak mówią gasssownicy którzy ptrafią tanim kosztem założyć instalkę, odpalić silnik, coś pokręcić i dobra jest. A jak później przyedzisz na kontrolę i mówisz, że coś nie tak to rozkłada ręce i mówi Ten typ tak ma Na 100% ten typ tak nie ma. ![]() A na pewno u mnie tak nie ma. ![]() Pajacek26, sprawdź kody błędów i napisz co Ci wyszło. Jeśli będziesz miał problemy z odczytaniem kodów pisz na priva. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-23 10:25:18
Kasowanie błędów z komp nic nie kosztuje. ![]() Zrobisz to sam. ![]() Po prostu odłanczasz na chwilę akumulator i po problemie. Tylko Uwaga niektóre komputerki gazowe nie lubią tego (problem z pamięcią parametrów). Ja mam AL-700 i u mnie mie ma problemu z odłączenim aku. |