Sprawa nowych klubowiczów i użytkowników forum.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Często się zdaza, że nowi klubowicze mają klopoty z "rozpracowaniem" forum i posty ladują nie tam gdzie trzeba. Może tak na głównej stronie umieścić informator dla tych co pierwszy raz tu zaglądają z podstawowymi informacjami, jakie tematy i w którym dziale się omawia, można również zamieścić informację o wysyłaniu zdjęć i opisów własnych samochodów do Witka. Myślę, że to byłoby pomocne.

Wybacz ze sie wtrace ale czy to akurat nie przesada To forum nie jest przeciesz az takie skaplikowane masz główne watki i to wystarcza chyba!! Pozatym nie przesiaduje tu chyba przeszkolacy kturzy nie wiedza gdzie co umiescic Według mnie jest dobrze tak jak jest Co do Witka -to ten temat juz był chyba poruszany?? Kazdy "nowy"powinien umiescic swój opis jak i na stronce tak i u Witka Przynajmniej byłoby miło z jego strony sie jakos ujawnic

zgadzam się z Rayn'em23 są to sporadyczne przypadki gdy umieszczają topic na stronie głównej, a nie w odpowiednim dziale i jakoś z Doogasem dajemy sobie z tym rade

Nazwy działów są tak sformułowane że nikomu nie powinny sprawiać trudności

jesli stałoby sie to nagminne to wtedy rozpatrzymy sprawę ponownie

Wszystko pięknie, wszystko ładnie, ale problem był, jest nadal i będzie. Próbowałem 2 razy przywitać się jak należy zachęcony wątkiem "Tu się witamy", ale jakimś dziwnym trafem moje posty lądowały gdzieś na ogólnym lub technicznym. W tym wypadku przysłowie do 3 razy sztuka graniczyłoby z przegięciem z mojej strony. Mam nadzieje, że będą z tym OGROMNE problemy bo będzie to oznaczać, że Hyundai'owców jest coraz więcej.
Pozdr