Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() papciak espero 1.8 gdansk | 2004-12-20 17:39:15 Myslicie Panowei ze to moze byc przekaznik??bo boli mnie wciaz ten sam problem e wycieraczki nie wracaja na miejsce...
dzieki Jaca |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2004-12-20 20:07:42 jak w cieniasie nie wracaly mi namiejsce(zatrzymywaly sie zaraz po wylaczeniu) i nie dzialala czasowka to przyczyna byl przelacznik...
teraz w polonezie plus tylna mi nie zatrzymuje sie na miejscu ale jeszcze sie za to nie zabieralem... pozdrowienia |
![]() papciak espero 1.8 gdansk | 2004-12-20 21:05:17 przełącznik czy przekaźnik? |
![]() hard-drive Leganza LPG Sieradz | 2004-12-21 23:22:29 a gdzie ten przekaznik jest?? a jeszcze jedno pytanko. mam akumulator 44amperowy w espero 1,8 z klima i tymi wszystkimi bajerami. moze to mi robic jakies numerki m.in z tymi wycieraczkami czy nie??? czy wymienic akumulator?? aha po wyjecie akumulatora swieci mi sie kontrolka poduchy. iaha nie działaja mi halogeny.ani tylnie a ni przednie |
![]() hard-drive Leganza LPG Sieradz | 2004-12-22 00:08:09 MAM JAZDY Z WYCIERACZKAMI. JAK PRZEKRECE ZAPŁON NIC SIE NIE DZIEJE ALE W MOMENCIE ODPALENIA SAMESIE UROCHAMIAJA ZROBIA 1 OBROT I SPOKOJ. I TAK ZA KAZDYM RAZEM. ALE TYLKO W MOMENCIE ODPALANMIA. I NIE MAM CZASOWEK. TAK TO LUZIK |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-12-22 03:42:12 Ja proponuję posprawdzać wszystkie połączenia elektryczne silniczka wycieraczek. Wydaje mi się, że nie dochodzi właściwe napięcie na jeden ze styków i sterownik wycieraczek świruje. |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2004-12-22 11:53:19 u mnie byl to przelacznik, pisze jeszcze raz bo bylo pytanie czy przelacznik czy przekaznik
jako ze w cie niasie jest to wszystko zintegrowane musialem wymienic to cale razem z przelacznikiem od swiatel i kierunkow... tylko zastanawiam sie czy nie jest to wina tego pokretla od czasowki? pzdr |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-01-16 22:39:26 wlasnie tak mialem jak mialem uszkodzony przelacznik...
ale to w cieniasie, po wylaczeniu nie wracaly na swoje miejsce i nie bylo czasowek... pozdrawiam |
![]() Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2005-01-17 08:54:56 Witam.
Hard-drive - to tylko i wylacznie sprawa mechaniczna. Mnie sie tak stalo gdy po naprawie tulei zalozylem mechanizm na nowo. Trzeba sie pobawic przy rozebranym pobszybiu i poobserwowac jak sie zachowuje silnk. Zdejmij wycieraczki, rozbierz podszybie i zadzialaj. To tylko i wylacznie kwestia ustawienia mechanizmu. Pozdrawiam |
![]() hard-drive Leganza LPG Sieradz | 2005-01-17 09:13:42
ale jak wyjme przkaznik to wszystko jest wporzo |
![]() papciak espero 1.8 gdansk | 2005-01-17 12:24:02 no to wreszcie mechanizm...przełącznik...czy przekaźnik....hmmmmmmmm ![]() |
![]() darekdarex1 Daewoo Espero Szczecin | 2006-11-09 19:20:40 Ja natomiast dzisiaj wymieniłem caly silniczek,ponieważ wcześniejszy strasznie wył. Kiedy wszystko pozakladałem i założyłem pióra, wycieraczki chcialy mi sprzatać z maski,aż tam się znalazly.Więc przestawiłem je wyżej. Po wlączeniu wycierają poprawnie z calej szyby ale kiedy je wylączam zatrzymują się na środku szyby. Nie mogę ich obniżyć ponieważ znowu wejda mi na maskę.Czy to także przekażnik czy przelącznik? Czy może coś innego?Może coś z ramionami ?null |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-09 19:52:10
To obniż o "trochę". |
![]() darekdarex1 Daewoo Espero Szczecin | 2006-11-09 20:07:01 Właśnie pisałem że nie mogę ich obniżyć bo wchodzą na maskę kiedy zaczynają pracować. |