Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MozNa OPEL ASTRA Ostrowiec Św. | 2004-11-23 21:43:36 Mam do Was male zapytanie!Jak moge przybajerzyc swoje autko (omega kombi)?Na zewnatrz nic nie chce zmieniac interesuje mnie bardziej srodek!Moze inne podswietlenie zegarow i przyciskow hyy jeszcze sam nie wiem ![]() |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2004-11-23 21:52:07 Popatrz w opisy aut... ![]() Ja kombi to bym obnizyl i zaciemnil. (Tylko nie rob z omki karawanu...;P), koniecznie alu, najlepiej 17" W srodku skora... Dobrana do koloru auta. Ja mam przygotowana do zakladnia (boczki i elementy siedzen). Auto bordo perla, srodek czarny i czerwony (zreszta wszystkie auta w srodsku robilem w tym zestawieniu kol.) Pozdrawiam |
![]() MozNa OPEL ASTRA Ostrowiec Św. | 2004-11-23 22:28:12 Wiesz nie chcialbym obnizac autka!Wiem ze to super wyglada ale Omega zarabia troche na siebie i czasami musze jezdzic po dziwnych i najczesciej mocno dziurawych drogach ![]() |
![]() Mantagsi Opel Manta B, Hyunda ... Kielce | 2004-11-24 08:42:28 A ja proponuje cos takiego:
- podswietlanie calej deski rozdzielczej (zegarow przelacznikow etc.) na niebiesko, - biale tarcze zegarow i zegarka jesli go masz, - kierownica np wyrob solidnej firmy Raid z naba, - nakladki na pedaly ale te nie przykrecane lecz te ktore zaklada sie wywiercajac otwory w pedale (ja mam przyspawane ani rusz ![]() - jakas ladna galka dzigni zmiany biegow na allegro jest taka ladna z wysiwetlaczem biegow swiecacym na niebiesko, - oczywiscie jak galka to i mieszek dzwigni biegow i hamulca na jakis np czarno- kolor twojego autka, - przyciemnij lekko szyby wszystkie tylne i przednie boczne, - ja jednak zainwestowalbym w okleine deski np jakas imitacja aluminium lub carbonu, - jakies ladne pokrowce na siedzenia - profilowane, To powinno kapitalnie zmienic wyglad wnetrza i powinienes byc zadowolony. Pozdrawiam. |
![]() Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2004-11-24 12:12:19 ja bym nie obklejal deski... kup predzej sprej w kolorze alu i podklad, wyciagnij czesci deski i pomaluj wyglada super.. |
![]() DOVectra Forumowicz vectra/xantia Warszawa | 2004-11-24 15:53:55 jak bym zmieniał w środku to...
...wyważyłi zapolerował koło zapasowe... ...przeplonował głowicę ...wsadził chipa GT ...i sprawdził hamulce reszta to... ...picowanie ![]() ![]() z powarzaniem dovectra |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2004-11-24 17:23:18 Jezeli chodzi o skórę:
Tak się świetnie składa, że mój kuzyn ma firmę (jjedną z większych ![]() Roboty troche jjest, ale efektu nie da sie porownac z niczym, jja mieszki tez sam sobie szylem, do astry f nawet mam szablon (i mam skore z ktorej robi sie plaszcze we Wloszech po 800 euro za szt.) Jakby ktos byl zainteresowany, zapraszam, ale to nie jest reklama, normalnie tego nie zalatwiam... ![]() PS: A skorka jest miekka jjak flanela, nie zadne sztywne perforowane barachło, dla informacji dodam, ze skora z ktorej robi sie mieszki, kosztuje w Chinach ok. 0,5 euro za 1 m kwadrat... ![]() |
![]() Michaello84 Forumowicz Astra G Coupe Bertone Warszawa | 2004-11-25 21:43:01 Oj to zbyt drogo dla mnie. Dlatego chyba jednak obszyję sobie welurem. Pozdrawiam |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-11-26 00:31:17
prosze sie nie zloscic, ja tylko wyraze teraz moj poglad na takie zmiany, nikt nie musi sie z tym zgadzac, nie chce wywolac wojny etc. to tylko moje zdanie, a wiec: CHOINKE UBIERA SIĘ W POD KONIEC GRUDNIA pzdr ![]() [ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-11-26 00:35:05 ] |
![]() Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2004-11-26 09:26:21
Dla mnie też tak wyglądają "zmiany w środku"... scoodie, również, tak jak mówisz.... choć czasem jakiś "bajerek" ładnie wygląda (sportowe pedały, kiedownica) lecz mowa tutaj o Omedze... ja np zainwestowałbym w komfort, np klima, szybki w prądzie, może podgrzewane fotele (jeśli oczywiście już tego u siebie nie masz ![]() Pamietaj każda zmiana w aucie to powinien być TWÓJ POMYSŁ, bo to TWOJE AUTO!! ![]() Powodzenia!! ![]() |
![]() Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-11-26 10:27:16
I stoi tylko do 2 lutego!!!!!!!!!!!!!!! /choinka/. ![]() ![]() ![]() |
![]() Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2004-11-26 16:57:11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2004-12-01 11:12:30
Tak samo jak chodzenie w slipach i obcisłych dzinsach.... jeśli uzywasz (nosisz) często, czy wciąż to napewno, ale czasem nie zaszkodzi... No i oczywiście sprawa podgrzewanych foteli to byl tylko przykład... poprostu ja bym jak już to uderzył Omegę od tej strony, nie bawiłbym się w np. diebieskie diódki na wycieraczkach ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() powercafe BMW/530d/kombi Jelenia Góra | 2004-12-02 16:09:40 |
![]() fm_crew Forumowicz Toledo 5P/Vectra GTS ... Warszawa | 2004-12-02 19:30:41 Powercafe No po takiej kuracji to na 100 % murowany ![]() |
![]() psinthos Pełnoprawny Klubowicz SternenFlotte Warszawa | 2004-12-02 19:31:59
NIC! Zostaw w stanie fabrycznym. ![]() Chyba, ze chcesz 'rozwilzac dziolchy w sobotni wieczor pod remiza'... ![]() ![]() Mowiac krotko - nie rob wiochy. ![]() ![]() |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2004-12-02 21:32:12 A dlaczego tuning (tuning a nie obwieszanie/podglasnianie/oswietlanie/i caly ten niepotrzebny shit) zawsze (no prawie zawsze) musi byc kojarzony z rwaniem dziewuch pod remiza???
Fabryka (zadna, moze oprocz meybacha ![]() Nie zgadzam sie ![]() ![]() ![]() |