| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() papciak espero 1.8 gdansk | 2004-11-24 14:41:13 Witam
Wiecie moze gdzie najlepiej w Gdansku wyregulowac gaz??bo pali mi 14L wiec chyab troch eduzo jak an maisto..co? Silnik 1.8 dzieki Jacek |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-24 15:52:32
Po ile? U mnie ostatnio byla obnizka gazu o cale 3 grosze Mnie zima palil zawsze jakies 13-14 litrow, a silniczek mam 1,5 (chociaz to i tak nic nie zmienia, bo wszystke nasze silniki pala tyle samo) |
MacMaciek Peugeot 407 Warszawa | 2004-11-24 17:24:43 Wymiana filterka i wymiana elementów parownika jest dość prosta. Jeżeli chcesz uzyskać już max profesjonalizm jak u gazownika to kup sobie piankę do sprawdzania szczelności. O ile pojemnik filterka nie powinien sprawiać problemu to końcówka do parownika sprawdź koniecznie....
pzdr Maciek |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-24 22:10:40
Koszt filterka to od 2 do 5zl. Nigdy nie wiadomo gdzie samemu mozna kupic takie pierdoly. Na Radzyminskiej, na przeciwko OBI jest taki zolty budynek na rogu - Grzejnictwo i jakies inne pierdoly tam maja. Wchodzimy, po schodkach na gore i na lewo. Mozna kupic filtry, klapki antystrzalowe, parowniki i inne pierdoly Co do zakrecania zaworow - chyba tylko stare instalacje maja zawory, ktore sie zakreca. W wiekszosci sa elektrozawory, ktore same sie automatycznie zamykaja. Po prostu odkrecamy rurki i wymieniamy co trzeba |