Zdjęcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam wszelkiego rodzaju zdjęć Fiata 127 mkII, gdyż chcę swojego odrestaurować jak najbardziej orginalnie, więc proszę zamieszczajcie linki do stron ze zdjęciami Fiata 127 niekoniecznie mkII. Będzie to duże źródło informacji dotyczących wyglądu nie tylko dlamnie ale także dla wszystkich odwiedzających to forum.

to jeden z linków :

www.fiat127club.nl

Jak bede mógł to dołącze zdjęcia do mojego Fiata przed remontem (127 mkII 1050)

drobny bląd Fiat 127

jeszcze kilka linków jak obiecałem:

fiat-abarth

fiat127.wz.cz

A oto link do zdjęć mojego fiata przed remontem :

Fiat 127

i co o nim sądzicie ??

NIezły masz felgi od fiata 128 rally, dorabiane obicia dzrzwi średnio wyposażoną wersje i chyba "ordżinales" kolor ( otwórz tylną klape i koło silniczka od wycieraczek powinna być nalepka z info o kolorze auta aha i zdejmij czym prędzej to badziwie z bagażnika

ladny orginl lakierek jeszcze?

Jeszcze orginalny Macie moze jakieś zdjęcia z 127 z orginalnym lakierem bo szukam odpowiedniego koloru

a co sądzicie o tym ??

hehe

Cytat:
2004-12-25 19:31:39, waaariat pisze:
i co o nim sądzicie ??

ja jak juz gdzies kiedys powiedzialem.... najladniejszy model Fiata 127 to własnie mkII !!!!!!..... wiec jest ok

eee nie znasz sie MK1 - gora

cichy ma racje Mk1 ma to cos reszta

ma dusze

Ja i tak wole swoje mkII, gdyż uważam zę to właśnie ten model jest najbardziej udany, ale nie będę się kłucił z Wami ponieważ o gustach się nie rozmawia

Więcej zdjęć mojego Fiata 127 na mojej stronieFiat 127l

mk1 jest kalsyczne chromki tylne lampy malina i ten smieszno-grozny przod...

mk2 jest bardziej wpolczesne...

jak jezdze mk1 (pomimo ze nie jest jeszcze polakierowane ani zrobione na picus glancus)to reakcje udzi sa naprawde liczne !!

i dziewczyny sie ogladaja nie
kolega ma mk2 jak z nim jezdze nie czuje tego co w moim mk2 jesli chodzi o przechodniow...
ludzie na niego 127ke mk2 patrza ale nie widze w ich minach tego samego...co przy mk1

Trez ty bys pokazal wkoncu jakies fotki

7ki podobały mi sie od zawsze, mkI najbardziej,mkII tez moze być ale moim skromnym zdaniem mkII stracił na wyglądzie przez wygładzenie maski i przerobienie tylnych szyb, no ale taka była moda.

Zauważyliście że nikt nie poruszył tematu Fiata mkIII. CZy on jest naprawde taki brzydki jak ja sądzę czy mi się zdaje ??