| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
famka F&F Wolny Słuchacz :) 126p Warszawa | 2004-11-25 11:24:04 witam powiem że mam podobny problem ze swoim autem , ja niestety sama przeróbek nie potrafie ale jakiś czas temu pasek klinowy mi sie zerwał i zajechałam silnik :/ wiec był kapitalny remont , ale teraz własnie auto słabo ciągnie o jeżdzie 100 to nawet nie myśle bo ciagnie przy 80-90 jak mół, nie wiem czy coś sie da z tym zrobic |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2004-11-25 14:07:57 miałem kiedyś podobny problem... wszystko wrociło do normy po zmianie aparatu zapłonowego więc raczej tu jest problem nie mowie zebyś zmieniał, tylko wyreguluj... u mnie był tak wyłatany ze regulacja mu nie pomagała... |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-11-25 14:24:39 Nie wydaje mi się by była to wina aparatu. Raczej wałka i glowicy. Im bardziej ciachnięta główka i seryjny wałek tym gożej jest |
beneq mustang virginia beach | 2004-11-25 14:42:05 tez mam problemy zpredkoscia nie wiem co jest jade sobie 1,2,3 paka na liczniku momentalnie 4 dalej idzie i raptem cos sie dzieje dziwnego..
samochod dalej przyspiesza jak glupi obrotek iedzie dalej w strone czerwonego a licznik dochodzi za to 140 i dalej nie idzie nie wiecie co to moze byc? podejzewam ze sie wskazowka zacina moze by jak tak skrocic...
chrzanu zloma masz i tyle szykuj 3 kola na mojego |