I ja sie pochwale...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od wczoraj jestem posiadaczem Fiata Supermirafiori 1600 DOHC .. rok 1987.. jka na ten rok to mam wypasik... szyby elektryczne, pstryczek do zamykana drzwi od srodka.. regulowana kierownica gora dol.., centralny zamek ...buda jes tw zrbaistym stanie... silnik igielka pali od kopa auto stalo 3 tyg na mrozie (gory) i odpalilo bez problemu... jedna w drodze powrotnej zaczelo cos walic jak sie noge z gazu puscilo.. i dzis jade sie dowiedziec co to jest... niebawem jka mi sie uda to zrobie fotki...moze dzis

jka mi si euda usterke wyeliminowac do srody to sie zjawie na spocie

Steineken zamawiam przejażdżkę

nawet nie wiem jak to auto wyglada
oczywiscie zamawiam przejazdzke ;d

hehehehe a ja widzialem na zywo hehehe fajnie lata bokami ale narazie czeka w poczekalni na badanie kontrolne przed leczeniem

A ja zamawiam jazdę próbną

Gratuluje Stein

Cytat:
2004-11-25 18:40:12, Piter20 pisze:
A ja zamawiam jazdę próbną

masz to jak w banku

Rownieaz gratuluje, nie ma to jak radosc z zakupionego autka

kupiełeś z Niemiec ????

gratulki...no drugi rodzynek

my tu pierdu pierdu a fotki mialy byc

Ebec nawala bo cos mu nie dziala i nie mzoe zdjec na koma wzalic

nie nawalam tylko sterowniki nawalaja ja sie dobrze czuje jak tylko mi sie uda to zapodam moze beda nowsze

pierwszy test zamna.. bylem sobie dzis na lotnisku zobaczyc jak auto sie kreci... i wam powiem...ze baczki takie napierdziela ze szok hehe i fajnie laczka pali... wiecej szczegulow wam opowie ebec i piotrek..

czesc 2 jak juz bedzie most zamieniony

skomentuje to tak: >>>> <<<<

MY CHCEMY ZDJECIA !!!!!!!!!!

Steineken jak nie zapodasz fotek kolegom to się przejde na to twoje osiedle i Cię oklepię... nie daj chlopakom czekac.

e spoko.. nie moja wina ze ebec ma problem z polaczeniem telefon --> komuter i nieda sie zdjec zrzucic... ale postaram sie jak najszybciej.. troche cierpliwosci..ja sam musze czekac do konca tygodnia jak auto od znajomego wyjedzie bo tylni most przezucamy.. a pozniej elektryk mnie czeka jeszcze.

most przerzucacie nad rzeką jakąś??

tak jest nad rzeka .. a ktor to nie wiem

bedziemy przerzucac nad Wisla zachaczajac o Odre