Nie zaginąłem :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Informacja dla osób, które martwiły się moją nieobecnością (a wiem, że są takowe ). Nie zginąłem, nie zaginąłem, nie odcieli mi netu, ani nie pochłonęła mnie żadna klęska żywiołowa. Co prawda zmagałem na poważnie ze śniegiem, ale się nie dałem

a tak uz niektorzy mysleli.
berek Cie minal i ladny wierszyk nawet prze zBecie miales ulozony.
a tu brak odzewu

Ech. Taki ładny berek mi przeleciał koło nosa.
Bo to jest tak jak w opisie pod avatarkiem... Czyli pół na pół. Średnio jeden tydzień jestem w Warszawie, gdzie mam sporo czasu na komputer itp, a jeden tydzień w Białym, gdzie możliwie najwięcej czasu poświęcam pewnej szczególnej osobie Echh W związku z tym pojawiam się na forum cyklicznie No i jeszcze czy tu czy tam - muszę "troszkę"() popracować, więc czasem nie starcza czasu na forum.
No dobra, starczy już tych tłumaczeń Teraz już będzie wiadomo gdzie jest Mac kiedy go nie ma
Pozdrawiam!
Dzięki za troskę

Pokaz fotke PSO* !!!

Dobrze wrociles

pozdr

* Pewna Szczegolna Osoba

My chcemy fotke twojej PSO !!!!!

Ee, nie ma mowy! Hehe. Chcielibyście...

Nie mogę szastać wizerunkiem mojej Jedynej i już!

Macu bo jak sie wybierzemy do WhiteStocka to zobaczysz

POkA Fotke

pozdr

no poka poka

Heh, sie uczepili
Pojechać i NAS odwiedzić to co innego, a wpuszczać fotkie do sieci co innego Jak chceta to przyjeżdżajta, Biały w zimie to raj dla drifterów*

* ludzi lubiących wprowadzać swe samochody w uślizg boczny Heheh

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2004-11-25 16:20:53 ]

hehe wg slownika drifter to zboczeniec

oj Macu nie kus bo sie zdziwisz

A moze zrobimy ukryty topik i wymienimy sie fotkami naszych PSO

pozdr

Już zrobiłem zastrzeżenie, w jakim znaczeniu użyłem słowo drifter Hehe

Moj kumpel fajnie zdefiniowal Drifting nie powtorze dokladnie slowo w slowo ale bylo to cos takiego:

Drifting to bedzie jakos wtedy gdy auto zaprojektowane do jazdy przodem w przod jedzie bokiem w przod a przod ma tak z boku

Moim zdaniem jest to najtrafniejsza definicja driftingu na swiecie

pozdr

ja do tego watku ukrytego: Robcie i wymieniajcie sie fotami . Ja jak se znajde swoja PSO tez ja wkleje

Cytat:
2004-11-25 16:25:32, thaniel pisze:
Moj kumpel fajnie zdefiniowal Drifting nie powtorze dokladnie slowo w slowo ale bylo to cos takiego: Drifting to bedzie jakos wtedy gdy auto zaprojektowane do jazdy przodem w przod jedzie bokiem w przod a przod ma tak z boku Moim zdaniem jest to najtrafniejsza definicja driftingu na swiecie pozdr

Wolę sygnaturkę jednego z chłopaków z OKP:

"zabić muchę przednią szybą to żadna sztuka, co innego boczną..."

Tez fajne ale to nie definicja

pozdr

Mnie wystarczy

Mac witamy

Biedny Mac wpadl w dziure czasoprzestrzenna miedzy W-Wa a BStokiem .... szkoda chlopa ale mam nadzieje ze warto

pozdr

Eee tam szkoda... od razu widac jaki szczęśliwy ze nawet o nas zapomniał
Pozdrowka dla PSO

a ja juz się martwiłem że się na HTG obraził (tylko za co ??) ale jeśli w grę wchodzi PSO to spoko

a co do odwiedzin to ja odpadam bo nie mam zamiaru odśnieżać Polski swoim autem

a właśnie szukam przedniego zdezraka seryjnego do Ponego (hehe wersja zimowa musi być )