Problem z kupnem tłumika do 325i e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich. Mam problem z kupnem używanego tłumika do e36 325i. Nowy firmy TESCH kosztuje prawie 1000zł więc nie jest to mała kwota. Jeżeli Ktoś potrafi mi doradzić co mam robić będę wdzięczny. Pozdrawiam

z uzwanym to i tak nie bedziesz mial pewnosci ile pozyje. kupilbym na Twoim miejscu jakis polski w miare dobrze wykonany przynajmniej ten rok gwarancji bedzie... a koszt pewnie nie wiecej niz 300 zl

właśnie jest z tym problem bo produkują go tylko bosal i tesch . Nie ma nic z polskich wyrobów.

a jak wyglda tlumik do 325? jest z dwoma rurami? bo jesli tak to widzialem taki polski na allegro, cena wlasnie kolo 300zl. chyba nawet bylo w opisie ze pasuje do omegi bmw i innych z 2 rurami...

Tak jest a dwoma rurami ale mi chodzi o oryginalny właśnie jedynie co może pasować to od omegi ale jest trochę przerabiania i jeszcze okropnie to wygląda . Interesuje mnie tylko oryginał.

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35292579

znalalzem tylko to, a pewnie sportowy cie nie interesuje...

no właśnie nie chce sportowego bo muszę mieć cichy samochód ale jeżeli nic nie znajde to jedyne wyjśćie to ten od omegi. Dzięki za pomoc .

witam mam taki tłumik dzwoń do mnie

Cześć mam wydech do betki w świetnym stanie, podwójne rury. Niemiec dołożył mi go do mojej tylko musiałbym go przerabiać gdybym miał go zakładać bo mam 318tds
Chcesz to dawaj wtedy podam numer

daj numer to zadzwonie

608651981 ale zadzwoń jutro. Zaraz wyślę ci z katalogu stronkę to zobaczysz jaki wydech mam, a jak będziesz chciał fotki to niestety nie dzisiaj

Grzesiek daj maila to ci wyślę wzór wydechu

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35945914

mój jest identyczny jak ten. Znalazłem nowy za 600zł firmy TESCH podobno jakość podobna do BOSALA

fazers600@neostrada.pl

spoko to taki sam jak mam tylko że mój jest w lepszym stanie i ma podłączenie do tego systemu co posiada 328 ale można to zdjąć

wysłałem, w czwartek mogę Ci wysłać fotki, bo jutro nie mam czasu-alternator chyba mi padł w becie i mam trochę roboty

nie mam pewnośći ale wydaje mi się że ten na tym schemacie to jest od 525i. Może masz gdzieś numery z niego i jakiej jest firmy to sobie znajde. A jak nie to napisz kiedy mogę zadzwonić .

na bank jest to wydech od 328i i tak jak mówiłem różni się tylko od 325 tym pierdolnikiem przy końcówce ale raczej nie ma problemu z jego wywaleniem. Jak już Ci mówiłem niczym innym się nie różni od 325i. Wysłałem Ci fotki na maila. Dzisiaj go dokładnie obejrzałem-nierdzewka tłumik a rury stalowe-stan według mnie bardzo dobry.

Kupiłem ten od 328i i jak narazie jest wszystko ok. Szkoda tylko że kiedyś wyjąłem katalizatory i teraz jest taka pierdząca praca. Jak ktoś ma niech pisze potrzebuję 2 szt .