Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cezary_p Opel Astra F Caravan Warszawa | 2004-11-26 14:51:52 Umówiłem się na przegląd w ESO Białołęka. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym warsztatem ? Może naprawialiście coś tam albo byliście na przeglądzie. Ja najpierw zrobiłem rekonesans, pojechałem, zobaczyłem i umówiłem się na wtorek. Jak ktoś coś wie - niech napisze. ![]() |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-11-27 07:02:38 Dobry wybór ![]() Osobiście byłem u nich 2 razy na komputerowej diagnostyce (60 złotych, chyba najtaniej w Warszawie) i raz gratis w ramach promocji. Sam serwis nie może być zly bo od 1 października można tam serwisować samochody nowe bez utraty gwarancji. Ceny jak na nasze warunki mają atrakcyjne, a jakośc świadczonych usług jest bardzo dobra. I ja i kilku moich znajomych z OCFC którzy tam byli jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedynym minusem może być lokalizacja. |
![]() Cezary_p Opel Astra F Caravan Warszawa | 2004-11-28 01:00:46 Dla mnie lokalizacja to właśnie plus, mieszkam na Bródnie, piechotką jakieś 1,5 kilometra ![]() Poza tym podwiozą mnie do domu jak zostawię autko na przegląd. ![]() ![]() No i już jestem po przeglądzie. Prawde mówiąc mam pozytywne wrażenia z wizyty w tym serwisie. Łączny koszt (usługa + części) to 520 złotych. Oprócz przeglądu zmienili mi klocki hamulcowe, filtry: oleju, paliwa, powietrza; olej. Przeciwpyłkowy zmieniłem sam tydzień temu więc poprosiłem aby go nie zmieniali ponownie. Uzupełnili mi nawet płyna do spryskiwaczy ![]() Ogólne wrażenie bardzo dobre. Miła obsługa i solidna usługa. Przegląd został odnotowany w książce obsługi z dokładnym wypełnieniem wszystkich pól (co nie zdarzało się w DIXI-CARze). Polecam klubowiczom. ![]() [ wiadomość edytowana przez: Cezary_p dnia 2004-11-30 16:40:24 ] [ wiadomość edytowana przez: Cezary_p dnia 2004-11-30 16:41:40 ] |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-12-13 13:54:11 Zadzwoń do Remaru na Budki Szczęśliwickie.
Kiedyś wspołpracowali z OKP więc moze coś da sie wytargować, ew. Cartech. |
![]() Michaello84 Forumowicz Astra G Coupe Bertone Warszawa | 2004-12-13 14:04:31 Dzięki jeszcze dziś poszukam namiarów na nich i zadzwonię
Pozdrawiam |