MotoNews.pl

ESO Warszawa Białołęka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Umówiłem się na przegląd w ESO Białołęka. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym warsztatem ? Może naprawialiście coś tam albo byliście na przeglądzie. Ja najpierw zrobiłem rekonesans, pojechałem, zobaczyłem i umówiłem się na wtorek. Jak ktoś coś wie - niech napisze.

Dobry wybór

Osobiście byłem u nich 2 razy na komputerowej diagnostyce (60 złotych, chyba najtaniej w Warszawie) i raz gratis w ramach promocji.
Sam serwis nie może być zly bo od 1 października można tam serwisować samochody nowe bez utraty gwarancji.
Ceny jak na nasze warunki mają atrakcyjne, a jakośc świadczonych usług jest bardzo dobra.
I ja i kilku moich znajomych z OCFC którzy tam byli jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jedynym minusem może być lokalizacja.

Dla mnie lokalizacja to właśnie plus, mieszkam na Bródnie, piechotką jakieś 1,5 kilometra
Poza tym podwiozą mnie do domu jak zostawię autko na przegląd.

No i już jestem po przeglądzie. Prawde mówiąc mam pozytywne wrażenia z wizyty w tym serwisie. Łączny koszt (usługa + części) to 520 złotych. Oprócz przeglądu zmienili mi klocki hamulcowe, filtry: oleju, paliwa, powietrza; olej. Przeciwpyłkowy zmieniłem sam tydzień temu więc poprosiłem aby go nie zmieniali ponownie. Uzupełnili mi nawet płyna do spryskiwaczy Tego sie nie spodziewałem. Samochód musieli oglądać dosyć szczegółowo, gdyż znaleźli usterkę w zamku klapy bagażnika. Ponieważ otwieram tylko z pilota nie miałem o tym pojęcia. MUsieli szczegółowo sprawdzać. Bawili się z nim jakieś 3,5 godziny. Zodtawiłem go i poszedłem na 4 godzinki do pracy, odebrałem po powrocie. Telefonicznie konsultują konieczność wymiany podzespołów ( w moim przypadku były to klocki ).
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Miła obsługa i solidna usługa. Przegląd został odnotowany w książce obsługi z dokładnym wypełnieniem wszystkich pól (co nie zdarzało się w DIXI-CARze). Polecam klubowiczom.

[ wiadomość edytowana przez: Cezary_p dnia 2004-11-30 16:40:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: Cezary_p dnia 2004-11-30 16:41:40 ]

Ja jak narazie po dzisiejszym telefonie mam kiepskie odczucia odnośni tego warsztatu. Chcieli ode mnie 900zł za wymianę uszczelki pod głowicą... Wrrr...

Zadzwoń do Remaru na Budki Szczęśliwickie.
Kiedyś wspołpracowali z OKP więc moze coś da sie wytargować, ew. Cartech.

Dzięki jeszcze dziś poszukam namiarów na nich i zadzwonię
Pozdrawiam