Zdjeci mojej furki:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazlem jakies zdjecia jeszcze z wakacji wiec postanowilem zapodac w ten zimny deszczowy wieczor zdjecia w profilu

ładna ładna fiacinka naprawde ładna

czesto widze tą furke panie architekt pod nasza uczelnia

ładny ładny
ale jak to by było, gdybym się do czegoś nie doczepił
dekielki z mra
i przedni pas w dolnej czesci chyba tez?
ale ogolnie full wypas, ja tak mam ze maxymalnie narzekam wiec sorry za zawracanie d**y

BARDZO, bardzo ładny kancik. Podoba mi się

Cytat:
2004-11-26 18:03:56, jacek_s125 pisze:
ładny ładny ale jak to by było, gdybym się do czegoś nie doczepił dekielki z mra i przedni pas w dolnej czesci chyba tez? ale ogolnie full wypas, ja tak mam ze maxymalnie narzekam wiec sorry za zawracanie d**y

dekielki z mra ale w garazu leza nowiutkie oryginalne a przedni pas nie tylko porostu kiedys dziadek mial taki odlot jeszcze przed odziedziczeniem przeze mnie i sobie..... powycinał
Krauzer pod uczelnia to nie moj ,bylem tylko raz
a co do tego pasa ma ktos jakis pomysl zeby wrocic do stanu pierwotnego

[ wiadomość edytowana przez: kwadrat125 dnia 2004-11-26 18:23:33 ]

E X T R A

piekny poprostu piękny

Bardzo ladna fiacianka i na dodatek starsza od mojej o rok szkoda tylko ze moja została pozbawiona kilku waznych detali . Dbaj o tego Fiata i nie załuj kasy na niego bo inaczej ....

Zaje****y fiacik dobrze zachowany nie pozwól mu popaść w ruine tak jak to ja zrobiłrem nieomal ze swoim malanem ,teraz gorzko tego żałuje (Sorki za małe OT)

w koncu 35 lat piechota nie chodzi
Fajny Fiat - pozdrawiam

stasiu ten twoj tez jest super tylko nurtuje mnie od poczatku co z tym dachem czy on byl taki od poczatku w innym kolorze czy to twoj wklad tworczy bo musze przyznac ze juz kilka widzialem z podobnum daszkiem i mnie to zawsze zastanawialo

Z bialym dachem byl od poczatku kiedy wyjechal z komory lakierniczej . Z Fabryki wyjechal caly zielony jak trawa

a srodek tez malowales???? i ile cie to mniej wiecej wyszlo jesli mozna wiedziec

srodka nie malowalem, ani komory silnika, ani bagaznika, cena dosc przystepna: 1450 zloty w cene wchodzilo:
-lakier akrylowy
-wypiaskowanie felg
-pomalowanie felg
-blotniki przednie [blotniki+wymiana]
-pomalowanie auta[ogolnie rzeczy z tym zwiazane]

Cytat:
2004-11-27 00:36:57, Kwadrat125 pisze:
(...) nurtuje mnie od poczatku co z tym dachem czy on byl taki od poczatku w innym kolorze czy to twoj wklad tworczy bo musze przyznac ze juz kilka widzialem z podobnum daszkiem i mnie to zawsze zastanawialo

Na szczęście Tobie to nie grozi .
Tylko nie experymentuj z innymi kolorami dachu...

a silnik jakos modyfikowales jakas generalka czy cus czy to zupelny orginal

o ile pamietam jest to topic o twoim autku nie o moim
Silnik seria czyli 32 letnie 72 KM, teraz zmieniam na 1.6 DOHC z fiata 124, na tlokach 80 mm bo po tym co czytalem na temat silnikow 1500 fiatowskich oraz slyszalem od mechanikow nie mam zamiaru go remontowac

Na 1300 byś zmienił klasyczne a nie jakieś zmoty i to jeszcze na 80-kach

a na ch**j mi 1300? w moim od poczatku bylo 1500, wiec to dopiero bylaby zmiana, z deszczu pod rynne.