NIE szukajcie, a znajdziecie - NARESZCIE!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...

Nie mogę się powstrzymać, muszę się pochwalić

Otóż... wczoraj przeglądam sobie gazetkę... no i... mój wzrok przyciągnęło pewne ogłoszenie.... Chwyciłem za telefon, pogadałem i... obejrzałem. Konsekwencą tego było to, że dzisiaj stałem się właścicielem... no właśnie, do rzeczy:

W papierach porucznik Borewicz '87. W rzeczywistości przejściówka z budą '91 (tył caro). Silnik 1.5 powered by Liqidus Petrolus Gazolinus (instalka 4-letnia). Przebieg 30.000 po remoncie, zalany Mobilem 1. Kolor biały. Stan blachy zadowalający (jak na ten rok nawet niezły) - jest trochę zaprawek, z daleka wygląda OK Sprawny w 100%, wszystko funkztioniert Zadbany. Pierwszy właściciel od 17lat
No i cena... taniej niż za najprostszy markowy rower (poniżej 1000zł) Przegląd do października, OC do końca roku.

Żałuję że nie mam aparatu cyfrowego, zrobiłbym sesję zdjęciową

Uważam że naprawdę BYŁO WARTO zawiązać znajomość z porucznikiem po face liftingu , zwłaszcza za takie pieniądze.

Tak to jest... jak człowiek nie szuka, to znajduje. A jak szuka... za cholerę nie może znaleźć.

To był udany dzień

A ja już wiedziałem wczoraj
Bardzo się cieszę ,że wreszcie dorwałeś Poldka,życzenia już ci składałem,ale teraz oficjalnie.
Niech cię wozi,długo,bez awaryjnie i bezpiecznie.
A niektórzy już zwątpili .
Kiedy Pijemy??????????

Nie wiesz jak się cieszę
Nie jest to co prawda napęd OO ale jaka słuszna marka

Można go obfotkować...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2004-11-26 20:07:04, OLO pisze:
Można go obfotkować...

obpstrykować Soniaczem, mówisz? Jakby była możliwość, to czemu nie

Jutro pójdę nadać mu fresz-luk Zdejmę wiejskie kołpaki, wyczyszczę itp.

Ps.Daniel - nie poznaję kolegi, hłehłe

gratulejszyn

Nie wiedziałem że jazda przejściówką może dostarczyć tyle frajdy. Opony Kumho (mam do nich pecha - w maluchu też mi się trafiły) są świetne do driftu. Dzisiaj zaliczyłem kilka boków na asfalcie (wbrew pozorom wskazówka obrotomierza nie przekroczyła 4000rpm (no może 4500rpm). A co się działo na Karowej! hoho.... Jeden wielki slide przy podjeździe na górę

Silnik wkręca się pięknie jak na takie wiekowe auto.

Na razie jestem z zakupu baaardzo zadowolony. Poprotstu tanie, duże, wygodne, ekonomiczne i bezpieczne auto Czego chcieć więcej?

Cytat:
2004-11-26 22:21:46, Makaveli pisze:
Nie wiedziałem że jazda przejściówką może dostarczyć tyle frajdy. Opony Kumho (mam do nich pecha - w maluchu też mi się trafiły) są świetne do driftu. Dzisiaj zaliczyłem kilka boków na asfalcie (wbrew pozorom wskazówka obrotomierza nie przekroczyła 4000rpm (no może 4500rpm). A co się działo na Karowej! hoho.... Jeden wielki slide przy podjeździe na górę Silnik wkręca się pięknie jak na takie wiekowe auto. Na razie jestem z zakupu baaardzo zadowolony. Poprotstu tanie, duże, wygodne, ekonomiczne i bezpieczne auto Czego chcieć więcej?

Czego chcieć więcej ? Może Golfa II ? Żartuję No i gratuluję zakupu.

Kupe kasy na niego wydałes więc musi być super! Ja bym za tyle 5 aut kupił

Czyzbys zaczal sie bawic w rejsa ??????
kongratulejszyn!!!!

-----------------
http://plepleple.pl

El, to nie jest zabawa! To choroba i do tego poważna .

Cytat:
2004-11-27 00:23:33, Race_D pisze:
El, to nie jest zabawa! To choroba i do tego poważna .

Wystąpimy o naturalizację...

-----------------

Nieźle mnie chcecie urządzić, siostry...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-27 01:48:02 ]

Cytat:
2004-11-27 01:37:59, Race_D pisze:
Nieźle mnie chcecie urządzić, siostry... [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-27 01:48:02 ]

Ja tu widzę niezły burdel...

Mak - gratulacje

No Mak - gratuluję po tylu latach poszukiwań bładzenia pomiędzy uno i innymi markami, wreszcie masz prawdziwe auto

teraz nie pozostaje nic innego jak stanie się równie prawdziwym memberem FSOAK - gorąco zachęcam

Cytat:
2004-11-27 11:21:36, GDA pisze:
No Mak - gratuluję po tylu latach poszukiwań bładzenia pomiędzy uno i innymi markami, wreszcie masz prawdziwe auto teraz nie pozostaje nic innego jak stanie się równie prawdziwym memberem FSOAK - gorąco zachęcam

Dzięki GAD

Też już o tym myślałem, trzeba będzie wpłacić składkę, wyposażyć się w klubowe podkładki i naklejki

Uno pozostaje nadal w rodzinie... Bobsa sprzedaję, chociaż trochę mi szkoda... no ale nie ma sensu żeby stał i gnił...

No i ktos inny bedzie macal moja byla kierownice
Jak tak mozesz!!!!!!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Własnie - wyjmij kiere z malca i włóz do poldasa. Tylko jak sprzedasz malucha...

-----------------

a ja mam super naiwne pytanie: Jaki kolor??

przeca pisze-kolor biały