Mam nadzieje ze nasi ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... do tego nie dopuszcza zeby chorzy ludzie wychowywali dieci

cyt

Izba wyższa niemieckiego parlamentu (Bundesrat) zaaprobowała dzisiaj ustawę umożliwiającą gejom i lesbijkom adoptowanie dzieci ich partnerów z poprzednich związków. Ustawę tę, zgłoszoną przez SPD i Zielonych, izba niższa - Bundestag przyjął na początku listopada.

pozdr

Takie dziecko i tak bedzie mialo przekichane.....

W szkole powiedza przyprowadz mame: a tu przyjdzie facet....

Do najbliższych wyborów raczej nie zdążą, a po wyborach nie dadzą rady

a mnie to nie przeszkadza...

mnie osobiście też to nie przeszkadza ale szkoda mi tego dziecka bo wiem jacy są ludzie i na co to dziecko będzie narażone zwłaszcza w szkole

ee tam to sa ludzie tacy jak ja i ty i ona i oni... Fakt ze dzieci beda mialy troche przekichane ale to tylko przez top ze ludzie sa nietolerancyjni...

I tego sie szybko nie zmieni.

Zgadzam sie z Voyem.. a z tym przekichanym .. to teraz dzieci i tak maja nieraz przekichane a bo za biedne, a bo ojciec pijak, czy matka jakas tam.. no niestety poki ludzie sie nie zmienią to nic lepsze nie bedzie.

No i mamy

SLD błogosławi homozwiązki
02.12.2004 06:00 (aktualizacja 08:42)

Kraj w ogniu afer i problemów, a Sojusz Lewicy Demokratycznej z uporem godnym lepszej sprawy, zajmuje się projektem ustawy o gejach i lesbijkach.

W piątek Senat zdecyduje, co zrobić z tym projektem.

- W porównaniu do innych ustaw o związkach homoseksualnych w Europie nie jest to ustawa kontrowersyjna - mówi Piotr Gadzinowski, poseł SLD.

- To taki temat zastępczy i początek kampanii wyborczej - twierdzi Adam Zawisza, poseł PiS.

Więcej o projekcie ustawy oraz opiniach na jej temat czytaj w czwartkowym "Super Expressie".

Weź udział w sondzie "Super Expressu" i portalu INTERIA.PL: Czy uważasz, że w Polsce jest potrzebna ustawa o związkach partnerskich? Znajdziesz ją tutaj

(INTERIA.PL)

ale faktycznie trafili z tematem jak dzik w sosne.

Orlen i inne afery a tu prosze nowy temacik.

oj potrafia nasi panowie, potrafia

dopoki ich to nie dotyczy oni sie nie martwia....

Dokladnie masz racje Q .... ciule rąbane

pozdr

kiedys moze sie jeszcze na to uwage zwracalo, ale teraz juz chyba nikt nie daje sie rabac politykom.
im sie chyba wydaje ze narod jest glupi i slepy