MotoNews.pl

Strona klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co sadzicie o obecnym wygladzie ? bo wpadl mi do glowy taki pomsyl...
zeby zrobic menu w dynamicznym html... tak jak moze niektorzy pamietaj raz zrobilem jako testowa strone??
ma ona duzo zalet
- mniejsza wielkosc w KB co ulatwi modemowcom przegladanie strony
- wiecej przyciskow moze byc w mneu i kazdy moze miec dodatkowe otwierajace sie okna przec co mozna latwqiej poselekcjonowac wszsytko...
- zdecydowanie latwiej bedzie robic aktualizacje na stronie, przez co kazda zmiana menu nie bedzie problemem bo bedzie dopisywac sie tylko nowe dzialy

a teraz jeden wielki minus...
MNIEJ GRAFIKI czyli prostszy wyglad strony...

co wy na ten temat sadzicie ?

JESTEM ZA! TAK BĘDZIE LEPIEJ, PRAKTYCZNIEJ I ŁADNIEJ...

ale duzo prosciej... duzo grafiki nie da sie wrzucic w takie menu... wlasnie mysle nad tym i kominuje jak "Gargamel"

dynamiczny html, i menu w nim jest hmmm bardziej ambitne ale i prostsze w wygladzie grafiki duzo sie nie wrzuci ale zawsze jest ciekawiej...

Jesli odpowiada wam ten pomysl to jeszcze wstrzymam sie z aktualizacja i bede myslal nad nowym wygladem stronki.

Moj pomysl wlazl mi do glowy jak ktorys z was napisal ze praktycznie nigdy nie oglada calej strony bo nigdy nie wie ktore napisy prowadza do dalszych stron a ktore nie...

adres po kotrym mozna zobaczyc prosty wariant takiego menu. jesli kogos interesuje ofkorz
dawny wyglad menu
z gory przepraszam za ta ramke z obecnej strony ale hmm no coz....

"Jestem za a nawet przeciw."
Pokazałeś na przykładzie tej strony, że potrafisz, a więc u mnie masz zielone swiatło - działaj Lasombra.
Taka odmiana z Nowym Rokiem dobrze nam zrobi, oczywiście w trakcie oczekiwania na koszulki i naklejki

właśnie myśle nad czymś jeszcze bardziej powalającym ale chichosza, hehe nie bedzie na razie aktualizacji ale obiecuje ze was powale juz zaczalem prace

Tak, tak, będzie lepiej, praktyczniej ale nie ładniej !
Z tym, że nie czepiam się grafiki, bo jeżeli to wyjdzie na "zdrowie" modemowcom to jestem również za, a nawet nie przeciw ! Zresztą i tak najważniejsze są wszystkie zamieszczane na Forum informacje, a nie ich oprawa graficzna !

No to kombinuj Gargamel, kombinuj !

KLAKIER

ok juz zaczynam, pracuje nad grafika BEDZIE ( i znowu modemowcy obrewali) bedzie calkiem sporo ale o malej wielkosci... wg. moich obliczen wyjdzie ciut mniej niz obecnie.

Studiuje wlasnie menu w Javie i takowe też zrobie
weic bedzie ladnie dynamicznie i na javie

a oto moj pomysl na schemat menu:
("=" oznacza przycisk glowny, "-" rozwijane menu pod nim)
=Strona glowna
=News
- Nowości
- archiwum
=Forum
=Espero
- Espero
- Historia Daewoo
- Dane techniczne
- wnętrze
- Nadwozie
- Wysposazenie
=Tuning
- Tuning Espero
- Maciek GT
- Idea Tuningu
=Klub Espero
- Klub
- Członkowie
- Club Assistance
- Gadżety Klubowe
- inne
=Zloty
- Zloty Espero
- Spotkania
=Galeria
- Galeria Klubowa
- Galeria Motonews
- Galeria tomka
- Galeria Koreańska
- Galeria Rozmaitości
=Sklepy
- Warszaty
- sklpey
- firmy
- miasta
=Porady
- Porady
- Ciekawostki
=Gazz
=Linki
=Inne
- Ksiązka Serwisowa
- Schemat Elektryczny
- Katalog Częsci

Jak macie jakieś propozcyje walcie śmiało nawet lepiej bo chce zrobić przycisków na zapas, bo nie uśmiecha mi się potem dodawanie o już skonstruwanego menu

hehe ciekawe co z tego wyjdzie najwyzej zmioeniuce Admina jak nie wypali

Pozdrawiam
zafascynowany nowym pomysłem Lasombra

Ps. Przepraszam ze tak wyjezdzam z tymi zmianami ale wiecie jak ciagle jest tak smo to jest nudno... a strona powoli szczegolnie wraz z moimi studiami i w oczach moich znajomych jest przestarzala... a poniewaz Adamamowi zarzucalem to kiedys jego stronie to wole isc z duchem czasu zeby nikt mi nic nie powiedzial

Ja tam nigdy nie wchodzę na forum przez stronę główną, ale przez motonews... Każda zmiana dla poprawienia szybkości jest dobra...niestety licznik ostro bije modemowcom...

Cytat:
a oto moj pomysl na schemat menu:
("=" oznacza przycisk glowny, "-" rozwijane menu pod nim)
=Strona glowna
=News
- Nowości
- archiwum
=Forum
=Espero
- Espero
- Historia Daewoo
- Dane techniczne
- wnętrze
- Nadwozie
- Wysposazenie
=Tuning
- Tuning Espero
- Maciek GT
- Idea Tuningu
=Klub Espero
- Klub
- Członkowie
- Club Assistance
- Gadżety Klubowe
- inne
=Zloty
- Zloty Espero
- Spotkania

=Galeria
- Galeria Klubowa
- Galeria Motonews
- Galeria tomka
- Galeria Koreańska
- Galeria Rozmaitości
=Sklepy
- Warszaty
- sklpey
- firmy
- miasta
=Porady
- Porady
- Ciekawostki
=Gazz
=Linki
=Inne
- Ksiązka Serwisowa
- Schemat Elektryczny
- Katalog Częsci

Jak macie jakieś propozcyje walcie śmiało nawet lepiej bo chce zrobić przycisków na zapas, bo nie uśmiecha mi się potem dodawanie o już skonstruwanego menu

Lasombra co do zlotów to można by zrobić tablicę ogłoszeń gdzie było by miejsce i data i czas spotkania, co by wyszyscy mogli zobaczyć że np. na cargo to 12.01.2003 o 16:00, a 4 kwietnia w rudnikach o 11:00.... mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi

Proponuje by znalazla sie rowniez "Galeria Ptaszyny".

dobra dodam

O, a ja tak tylko zartowalem...
No, to masz Lasombra dostep do ukrytej galeri...