Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 19:13:02 Panowie co sadzicie o obecnym wygladzie ? bo wpadl mi do glowy taki pomsyl...
zeby zrobic menu w dynamicznym html... tak jak moze niektorzy pamietaj raz zrobilem jako testowa strone?? ma ona duzo zalet - mniejsza wielkosc w KB co ulatwi modemowcom przegladanie strony - wiecej przyciskow moze byc w mneu i kazdy moze miec dodatkowe otwierajace sie okna przec co mozna latwqiej poselekcjonowac wszsytko... - zdecydowanie latwiej bedzie robic aktualizacje na stronie, przez co kazda zmiana menu nie bedzie problemem bo bedzie dopisywac sie tylko nowe dzialy a teraz jeden wielki minus... MNIEJ GRAFIKI czyli prostszy wyglad strony... co wy na ten temat sadzicie ? |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-05 19:17:25 JESTEM ZA! TAK BĘDZIE LEPIEJ, PRAKTYCZNIEJ I ŁADNIEJ... |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 19:22:18 ale duzo prosciej... duzo grafiki nie da sie wrzucic w takie menu... wlasnie mysle nad tym i kominuje jak "Gargamel" ![]() dynamiczny html, i menu w nim jest hmmm bardziej ambitne ale i prostsze w wygladzie grafiki duzo sie nie wrzuci ale zawsze jest ciekawiej... Jesli odpowiada wam ten pomysl to jeszcze wstrzymam sie z aktualizacja i bede myslal nad nowym wygladem stronki. Moj pomysl wlazl mi do glowy jak ktorys z was napisal ze praktycznie nigdy nie oglada calej strony bo nigdy nie wie ktore napisy prowadza do dalszych stron a ktore nie... |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 20:02:38 adres po kotrym mozna zobaczyc prosty wariant takiego menu. jesli kogos interesuje ofkorz ![]() dawny wyglad menu z gory przepraszam za ta ramke z obecnej strony ale hmm no coz.... |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 20:30:14 właśnie myśle nad czymś jeszcze bardziej powalającym ![]() ![]() ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 20:50:56 ok juz zaczynam, pracuje nad grafika BEDZIE ( i znowu modemowcy obrewali) bedzie calkiem sporo ale o malej wielkosci... wg. moich obliczen wyjdzie ciut mniej niz obecnie.
Studiuje wlasnie menu w Javie i takowe też zrobie ![]() weic bedzie ladnie dynamicznie i na javie ![]() a oto moj pomysl na schemat menu: ("=" oznacza przycisk glowny, "-" rozwijane menu pod nim) =Strona glowna =News - Nowości - archiwum =Forum =Espero - Espero - Historia Daewoo - Dane techniczne - wnętrze - Nadwozie - Wysposazenie =Tuning - Tuning Espero - Maciek GT - Idea Tuningu =Klub Espero - Klub - Członkowie - Club Assistance - Gadżety Klubowe - inne =Zloty - Zloty Espero - Spotkania =Galeria - Galeria Klubowa - Galeria Motonews - Galeria tomka - Galeria Koreańska - Galeria Rozmaitości =Sklepy - Warszaty - sklpey - firmy - miasta =Porady - Porady - Ciekawostki =Gazz =Linki =Inne - Ksiązka Serwisowa - Schemat Elektryczny - Katalog Częsci Jak macie jakieś propozcyje walcie śmiało nawet lepiej bo chce zrobić przycisków na zapas, bo nie uśmiecha mi się potem dodawanie o już skonstruwanego menu ![]() hehe ciekawe co z tego wyjdzie najwyzej zmioeniuce Admina jak nie wypali ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam zafascynowany nowym pomysłem Lasombra Ps. Przepraszam ze tak wyjezdzam z tymi zmianami ale wiecie jak ciagle jest tak smo to jest nudno... a strona powoli szczegolnie wraz z moimi studiami i w oczach moich znajomych jest przestarzala... a poniewaz Adamamowi zarzucalem to kiedys jego stronie to wole isc z duchem czasu zeby nikt mi nic nie powiedzial ![]() |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-01-05 23:26:41
Lasombra co do zlotów to można by zrobić tablicę ogłoszeń gdzie było by miejsce i data i czas spotkania, co by wyszyscy mogli zobaczyć że np. na cargo to 12.01.2003 o 16:00, a 4 kwietnia w rudnikach o 11:00.... mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi ![]() |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-01-05 23:28:04 Proponuje by znalazla sie rowniez "Galeria Ptaszyny". ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-05 23:37:47 dobra dodam ![]() |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-01-05 23:52:05 O, a ja tak tylko zartowalem...
No, to masz Lasombra dostep do ukrytej galeri... ![]() |