Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-11-29 09:34:59 Wszystkim Andrzejom z Naszego jakże Zacnego Klubu Espero chciałam złożyć Najserdeczniejsze życzenia, wiele radości, pogody ducha, uśmiechu, spełnienia Waszych marzeń oraz zadowolenia z pojazdów marki Daewoo ESPERO.
Wszystkiego Naj, naj, najlepszego Panowie Andrzejowie. ![]() [B] [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2004-11-29 09:36:06 ] |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-11-29 12:40:41 Najlepszego od Zoltara |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-11-29 12:44:22 ANdrjjjjuuuu zdrowia życzę ![]() PS. Wszystkiego najlepszego dla naszego wodza, naszego Fuhrera, Andrzeja Leppera ![]() |
![]() Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-11-29 14:04:59 Ja - jak zwykle - dziękuję za życzenia i jak zwykle stawiam (internetową) kolejkę ![]() ![]() ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-11-29 15:38:54 hmm,ja to poczekam na dzień w którym Andrzeje mają te imieniny ![]() |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-11-30 07:54:39 wszystkiego NAJ.......................
dla wszystkich Andrzejów z naszego klubu oraz niezrzeszonych , sympatykow,obserwatorow etc. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-30 08:05:40 Spełnienia wszystkich mażeń,
oraz jak najmienj kontaktów z fotoradarami i niebieskimi, Dla wszystkich Andrzejów i Andrzei ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-11-30 09:38:13 Wszystkiego naj,naj,naj lepszego wszystkim Andrzejom!!!!! |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-11-30 10:29:18 To i ja, szczególnie jako pół-Andrzej przyłączam się do życzeń.
Po prostu Wszystkiego wszystkim Adziom ! ![]() |
![]() Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2004-11-30 15:56:49 Witam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2004-11-30 16:13:01 Oby wam się espero spisywało jako rumak na żóltym tle tudzież galopujący po prerii.... ![]() ![]() ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-11-30 23:02:13 Andi_K, przykry wypadek ale wracaj szybko do zdrowia.
Pozdrawiam Cię miło. Kiniusia
|
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-12-01 05:19:59 ... no to i ja: spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego!!!! |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-12-04 09:18:38 Nie zaczynam nowego posty (bo Zoli i tak by zablokował ![]() Wszystkiego naj, naj dla naszych dzisiejszych Barburek ![]() |
![]() Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-12-04 11:58:11 Ja zna tylko jedną Basię w Klubie (tak, tak, o Tobie basis mówię) ![]() A skoro dzisiaj Barbórka, to i życzenia wszystkiego co najlepsze !! A tak przy okazji, znalazłem wierszyk, który poniżej zameszczam : Wierszyk dla Basi Rano obudził mnie gwar ptasi, że dziś imieniny są Basi. Indyk z sąsiedniego podwórka przypomniał, że to Barburka. Nie gorsze były od indyka gęsi i kaczki - mieszkańcy kurnika. Pies Reskio w imieniu własnym i kotka złoży życzenia kiedy cię spotka. Sikorki pamiętały, że twoje są imieniny z wdzięczności za zimowe skrawki słoniny. Dzięcioł obiecał, co nielada jest sztuka , że ci "sto lat" dziobem wystuka. Sójka, która się ciągle wybiera za morze powiedziała "nie odlecę nim życzeń nie złoże". Sroka złodziejka, by uczcić twój dzionek, zwraca ten, co ci skradła pierścionek. Puchacze namówiły mądrą sowę, by wygłosiła uroczystą mowę. Biedronka daje ci kropkę w prezencie., bo biedaczka nie posiada nic więcej. Zwierzył mi się niedźwiedź stary, że ma smaczny kąsek dla Barbary, zamierza bowiem przy twoim święcie niedźwiedzie łapy zapisać ci w testamencie. Jeleń natomiast słysząc to powiedział, nie chcąc być gorszy od niedźwiedzia: "Zanim Basieńce życzenia złożę... zapisuje jej pyszne poroże". Sarenki przyszły z samego rana podziękować za wykładane im wiązki siana. Serdeczne życzenia składa ci też ten, co do zimowego snu sposobi się jeż. Wszystkie w rzece mieszkające bobry chórem pozdrawiają cię na dzień dobry. Złota rybka z leśnego strumienia obiecuje spełnić twoje... trzy życzenia. Lisek Chytrusek dziś jeszcze, najpóźniej jutro, przyniesie w prezencie zimowe futro. Szop pracz natomiast - nim zima nastanie, urządzi ci wielkie przedświąteczne pranie. Jakiś dziwaczny zwierz, co kazał pozdrowić Basię, bliżej określić w ogóle nie da się. Nad brzegiem stawu rosnące olszyny obiecały wyszumieć się na twoje imieniny, a bliskie krewniaczki, trzcinowe baśki. za twoje zdrowie odszemrzą cztery zdrowaśki. Stojąca na uroczysku wierzba rokita, choć diabła gości w dziupli..... serdecznie cię wita. Samotny kasztelan, bezsilnie goły, różane krzewy spowite w chochoły, co czekają wiosny - by wypuścić pączki Rade uścisnąć - te, co je pielęgnowały rączki ............................................................. mógłbym tak jeszcze wyliczać długo - lecz któż to spamięta wszystkie co ci życzenia składały... ptaki rośliny zwierzęta? Nie przesadzam wcale - nic ująć, nic dodać Twoje święto uczciła całą przyroda. Jerzy René Groszang |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-12-04 12:03:31 Basiu, Basiu, Basiu przyjmij równiez ode mnie najwaspanialesze życzenia Imieninowe. Żeby Ci się w życiu darzyło i uśmiechu na buźce jeszcze więcej przybyło.
Buźka od Kinguśka ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-12-04 12:17:11 Baśka, masz fajny biust ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-12-04 12:49:49 A czy mamy jakiegoś górnika w klubie?
Bo to i ich święto tysz... ![]() Boguś_1 pozdrów od nas górniczą brać |