Klip ze zlotu :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
HEHE, jeszcze nie znajdziecie tutaj linka.

A tak serjo to tak sobie lookam po opisach ludzikow na gg a tu:

ZOOM: "Klip ze zlotu KTSW ready "

Taki topic mozna spotkac u Zooma na gg Wiec pewnie lada dzien, lada chwila pojawi sie.
Nic tylko teraz czekac na linka, ja juz rozgrzewam moje lacze.

Pozdroo

ja nawet wiem ze bedzie to na naszym serwie klubowym podobnie jak reszta klipów zooma ...

Cytat:
ja nawet wiem ze bedzie to na naszym serwie klubowym podobnie jak reszta klipów zooma ...

CZUCZU nie kabinuj tylko juz zapodawaj, bo pewnie zaraz okaze sie ze masz ale sie nie podzielisz- cenzura

Yeap... juz uploaduje

No ja juz widzialem tzw. wersje przedpremierowa (bo mam do niego najblizej jedyna 60 mil ) , jak dla mnie czadNajfajniejsza produkcja naszego nadwornego montera ZooM'a.Muza zajebiaszcza ( osobiscie uwielbiam ten kawalek - Tiesto - Just Be ) Tylko nie przypierdalajcie sie do ujec i jakosci bo akurat na to ZooM nie mial najmniejszczego wplywu.
ZOOM 6 z + za klipa.W sobote wypijemy za to

Cytat:
2004-11-30 02:25:30, rybaiii pisze:
No ja juz widzialem tzw. wersje przedpremierowa (bo mam do niego najblizej jedyna 60 mil )...

No bo musial ktos pierwszy zobaczyc zeby przypalu czasem nie bylo...

No ale do rzeczy Jako ze praca mnie troche pochlonela to klip ukazal sie troche pozno ale lepiej pozno niz wcale
Klip jest do pobrania >>>>>>> TUTAJ <<<<<<<<. Wazy 27MB. Kompresja divx 5.1.
Za wszelkie komentarze dziekuje z gory
Ryba... senkju Jest mi bardzo milo. Muza tez mi sie podoba W koncu to Twoj koncept zeby z niej byl podklad.
Pozdrawiam.

klip naprawde zarabisty
najbarziej to podobaly m,i sie scenki z palenia gumy
i jeszcze jedna z prezentacji chyba alfy ()czerwonej) i jakiegos pasiarza czerwonego
ogulni9e to full wypas

Gratzz Zoom. Klipik fajny. Troche malo urozmaiconych ujec, no ale to nie ty nagrywales material wkoncu.
Nieno ogulnie ok, fajnie tak sobie wspomniec co sie dzialo.

Gratzz Zoom. Klipik fajny. Troche malo urozmaiconych ujec, no ale to nie ty nagrywales material wkoncu.
Nieno ogulnie ok, fajnie tak sobie wspomniec co sie dzialo.

fantakurwastyczny Zoomie
Tylko czemu taki krótki

filmik jest poprostu spoko bravo
Cytat:
2004-11-30 09:10:31, Marek pisze:
Tylko czemu taki krótki

lepszy taki niz zaden

Klip jest swietny
zoom jestes bogiem

No no no Zoomik normalnie miazdzysz. Bardzo ladny klip. Az sobie puscilem powtarzanie i z 3 razy za pierwszym razem ogladalem, zeby byl dluzszy . Pozdrawiam i stawiam bro tego ktoregos marca .

klip genialny jak zawsze zoom sie spisał
moze powtóze po innych ale czemu taki krótki!!!!!

Klip jest po prostu super montaz doskonały.Miło sie to znowu wszysko oglada.Bravo dla Zooma

jednym slowem BOMBA

Moze ja sie wtrace apropo dlugosci clipa.Nie ma sensu powtarzac takich samych sekwencji.ZooM postaral sie zeby wszystko bylo po raz .

I porusze jeszcze taka kwestie.Jakies 2 miechy temu bylo glosno o niejakim Dragsterze13 ktory to nie wiem co potrafi zrobic i jakiego to on kompa nie ma.A poki co to wielki c...j.Zrobil (a nawet z tego co wiem to nie on tylko jego ojciec) jakis projekt plakatu, a pozatym nic.On chodzi do szkoly wiec na brak czasu nie narzeka, w przeciwienstwie do ZooM'a ktorego w domu nie ma 15 godzin na dobe , a gdzie tu jeszcze sen,zarcie i wogole.Wiedzialem ze tak bedzie.

Rybalku wyluzuj Przecierz kazdy moze miec swoje zdanie A z tego co widze to sie klip podoba Krotki dlatego ze akurat tyle trwala muza... (3,25s) Fakt faktem ze pracuje po 15 godzin dziennie no i zwlekalem troche z ta produkcja A w sumie co do materialow to pretensji nie mam bo sa nawet niezle Inaczej sie samemu kameruje i skleja niz z czyichs materialow cos robi bo trzeba wymslec koncept na ujecie
Ale nie ma co sie rozdrabniac
Obiecuje ze nastepny bedzie lepszy
Jeszcze raz dziekuje za mile komentarze
Pozdrawiam.

I dokladnie bo nie moze byc inaczej

ZOOM wielkie BRAWA

Heh, jeszcze raz wielkie pozdro dla wszystkich
RybalQ do zobaczyska w sobote to pobalujemy
A mam nadzieje ze nastepny zlocik juz zkameruje sam i wszelkie zarzuty przyjme na siebie... Wcale (jeszcze raz) nie mowie ze zle mialem materialy
Lipen, Eliza... pozdrawiam