NO I MAM 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od paru miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem 127ki.Kupiłem za 400 złotych , do roboty progi i błotniki.Warto było???? Ile kosztują takie fiaty, jak jest z czesciami(chodzi mi o blacharke) i czy robicie jakies spociki w krakowie siudemek?

no to jeszcze zapodaj czy to mk1 czy inna EVOlucja
Jak za 400 to dopra cena
Spociki 127 w krk raczej na wiosne...
Jeśli chodzi o blacharke, to progi raczej nie ma problemu ale poszycia to ojoj...3eba szukać na złomach i ewentualnie dawców...
Pozdrawiam

Co to za oznaczenie modelu mk1?czym on sie rozni?Bo z moich nedznych wiadomosci o fiatach to jest wersja starsza i nowsza a pozniej ritmo, myle sie?według tej typologi to moj fiacik jest ten starszy, silnik 950.Zrobie jakas fotke przed remoncikiem to zapodam.Dzies wymysliłem zmiane koloru z zieleni na zóltyJak narazie zrobiłem nim juz 6000 km i tylko łozysko wymieniłem z przodu.Czas mu sie zrewanzowac za bezawaryjnosc jakim remoncikiem.

ciesze ze mamy kolejnego klubowicza!

na pewni nie masz silnika 950!
moze masz 903 badz 896?

siodemka to bardzo wdzieczny samochod trzeba tylko pilnowac niektroych regulacji ustawien itp
pozdrawiam

p.s. przeslij zdjecia swojej furki zamieszcze na stronie klubwej...

trez@o2.pl

Voytas...
Były:
127 mk1,127mk2,127mk3, a potem uno
Mk1 miały silniki 903 lub jak napisał Trez 896, w mk2 występowały 1050, a w mk3 było również 1300 mniam mniam
Napisz który masz rocznik, to będziemy wiedzieć która to
Aha Trez...mam prośbę...Jak pewnie wiesz, kupiłem 127 od Pereza...czy mógłbyś to zmienić na stronie klubowej???
Z góry dzięki

ja widze ze kiedy ja szukalem fiata to jakos sie wszystkie zapadly pod ziemie i nikt nic niewiedzial a teraz prosze mnoza sie 127 ze hej tylko sie cieszyc pozdrawiam))
przyszlych i terazniejszych posiadaczy 127

Wujek-Kajtek zrobi sie

TazDaFleia na poczatku jak zaczynalem dziobac stronke bylo jalowo praktycznie robilem ja dla wlasnej satysfakcji ...teraz sie wszysko zmienilo czyje ze jestem pod naciskiem klubowiczow! i to mi sie podoba trzeba bedzie jakis zlot integracyjny zorganizowac...
zebysmy sie nieco poznali...wiem ze dla wielu z nas to ciezki okres poniewaz wiekszosc klubowiczow remontuje 127ki ja rowniez...ale po zakonczonych remontach mam nadzieje wybiezemy sie do czech na zlot....trzeba bedzie powiekszac formacje!

pozdrawiam komandor trez

trez nie zapomnij o osemkach !!!!

na pewno nie zapomne!!
sam sie nie moge doczekac kiedy weme sie za coupe ale na razie 127p