MotoNews.pl

Pomoc "Gazniki Szarych Szeregów" dla muzeum motoryzacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak niektorzy juz wiedza zawiazalem kontakty z Panem Wieslawem Pietrzykiem ktory prowadzi zaklad naprawy gaznikow przy ulicy szarych szeregów w Warszawie link
Pan Wieslaw i caly zespol warsztatu jest milosnikiem polskich samochodow.
Na poczatku Pan Wieslaw podarowal na rzecz muzeum nigdy nie zakladana kompletna przekladnie kierownicza dla najstarszego DF ktorego przekladnia nie jest w najlepszym stanie,
pozniej przy pomocy Vanuski oraz Krzyska Stratosa udalo mi sie przekonac Pana Wieslawa do pomocy w utrzymaniu zabytkow fabryki tzn. miesiecznie mozemy zaniesc po 2 gazniki wyjete z samochodow z norblina ktore zostana oczyszczone, sprawdzone i ewentualnie naprawione. Sadze ze z okazji nadchodzacej akcji szmata mozna wyjac 2 gazniki z samochodow ktore maja byc odpalane w niedalekiej przyszlosci aby przy kolejnej akcji szmata mozna bylo je powtornie zamontowac i odpalic juz na sprawnych gaznikach.

Idea jak najbardziej sluszna!
Mnie w sobote niestety nie bedzie, ale na kolejnej akcji szmata postaram sie z calej sily byc.

slowa uznania, rys! na pocztek chetnie podloze swoj gaznik, hihihi!

Piękna idea

Cytat:
2004-12-01 16:50:58, Yoshi81 pisze:
Piękna idea

To sie tyczy postu ponizej??

Na innym poscie - zaproponowalem - gaznik od syreny 110 i gaznik od ogara. wiec niestety gazniczek Pagana odpada. Polecam faceta bo robi weberki do 2.0 DOHC ale jest to kosztowne

Cytat:
2004-12-01 16:58:39, Rys1977 pisze:
Na innym poscie - zaproponowalem - gaznik od syreny 110 i gaznik od ogara. wiec niestety gazniczek Pagana odpada. Polecam faceta bo robi weberki do 2.0 DOHC ale jest to kosztowne

ty mi nic nie mow o kosztach, hehe! zaraz wypierdole to cale dohc z calym fiatem w kosmos. mniejsza o to. mam nadzieje, ze po dobroci lub nie uda sie wyniesc gazniki z muzeum, hehe!