MotoNews.pl

Zapalniczka :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety, albo też stety po 6 latach od nabycia poldka zaszła potrzeba użycia zapalniczki. Problem w tym że nie chce sie otworzyć, ja jestem człowiek nerwowy i jak coś nie wychodzi od razu to zazwyczaj odpuszczam. Może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi?

Jak pamiętam jak mój Tata miał ten problem to jakoś na siłe z użyciem dziwnego sposobu którego nie stety nie znam. W sumie to jak siła nic nie poradzi to trzeba poprosić kogoś kto ma głowe która by wymyśliła jak to wyjąć . Zapytam się Taty i jak się czegoś dowiem konkretnego to dam znać

no opcja na siłe.. pewnie sie coś zakleszczyło albo jak była wciśnięta do końca to sie zapiekła (bo tam sie nie ma co innego zepsuć) a propo podłączenia zapalniczki to może mi ktoś powiedzieć gdzie jest plus a gdzie minus?? tzn czt plus jest w środku czy na zewnątrz??

Scooby plus w środku,minus na zewnątrz niedawno demontowałem swoją bo też sie zepsuła ale po 7 latach użytkowania miała prawo i trzeba było nową zainstalować!!!!!!

THX!!

THX!!

Spoko Scooby nie ma sprawy ale wiesz może lepiej jakbym nie wymieniał tej zapalniczki bo 7 lat nałogu to chyba troche za dużo hehehe

To chyba trzeba będzie zapalniczkę wymienić :/ A wie ktoś ile nowa zapalniczka może kosztować?

Gdybys mieszkal blisko mnie to bys dostal za piwo. Bo wymontowalem swoja.

Ej może mi ktos powiedzieć jak zamontować zapalniczkę? Bo kupiłem już sobie ale nie wiem jak ją podłączyć :/

Trzeba podciagnac zasilanie. Wiecej bajerow tam raczej nie ma.

No dobrza to jeszcze jedno i chyba ostatnie pytanie. Czy jak coś źle podłączę to nie spalę elektryki czy coś w tym stylu? Chodzi mi o to czy przy okazji montażu zapalniczki nic innego sie nie da zepsuć