126 Rzeszowiaka.... działa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ROTFL działa....

Naprawiłem malucha rzeszowiakowi - 250 zł poszło w silnik ale jest.... Wymieniłem gaxnik na regenerowany bo taki jeden dał dysze z Zuka 138 zamiast 115 / 117 i ciutke duzo palił......
Gaźnik miał luzy ze słowa nie powiem ..... Cały silnik wyczyscilismy z nagaru itp tid nowy wydech........

Słuchajcie rzeszowiak wydał 1800 na malca.....
Najlepsze co w nim było to kubeł który jest juz u mnie i 4 zimówki ....
Cała reszta jest do wymiany. . .
Hamulce działaja ok ..... Progów nie ma.... belka tylna trzyma sie na słowo honoru itp itd... Bak , pływak do wymiany , auto do konserwacji na szybko.......

Dzisiaj robiłem tak by spełniło warunki do jazdy na drodze ..... Ma juz klakson, podswietlanie tablicy itp itd ...... gasnice....

W auto trzeba wydac kilkaset złotych jeszcze by było ok .....

Co rusz cos do wymiany - nie kupujcie maluchów.....

Ale zobaczycie bedzie jeszcze wymiatacz dzisiaj po 2 tygodniach odpalił za 3 razem i poszedłdo regulacji.....

Ps. Rzeszowiak przeszedł test - co nieco liznał motoryzacji ....

Ps2. tekst viliego ( stoimy nad rzeszowiakiem ja pije piwo , vili pali fajke a ten czysci ) Ku... normalnie jak w hucie, młody robi a reszta sie op.....

ale Czuczu to kurwa śmieszne było ja se kurwa robie żeby było dobrze a ten czuczu pije piwo,vili śmieje sie ze mnie a ja zapiepszam jak głupi z bnzyną ekstrakcyjną i papierem wodnym a ci sie ze mnie nabijają!! ale w kwietniu jak uzbieram kase bedzie najszybszy maluch w całej stalówce zobaczycie !! ale fajnie było go robić szkoda że fotek nie ma!! ale przyznam nie kupujcie maluchów!! aha i jeszcze jedno w tym maluchu przed remontem było więcej patentów niż w jakimkolwiek wozie bajeranckim !! czuczu morze przyznać !!

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2004-12-02 10:44:34 ]

Heh no Rzeszowiak to chyba normalne ze ty robisz wszystko a majstrunie sie patrza na ciebie i smieja . Zreszta robiles swoje autko wiec . No pochwalcie sie jakimis specjalnymi patentami

patrzeć sie mogli tylko nie musieli sie ze mnie śmiać !! a patentów tam jest już troszke mniej niż było ale też są nie gorsze !! haha

aha i może mały konkursik obstawiajcie jaka dysza mogła być w gaźniku u mnie !!!!
prosze o odpowiedzi ciekawe czy ktoś zgadnie !!

czuczu nie podpowiadaj !!

O to Ci chodzi??/
Code:
<br>dysze z Zuka 138
<br>

[ wiadomość edytowana przez: uszek dnia 2004-12-02 12:30:40 ]

Fiejnie Fiejnie

Patentów jest wiele np na dystansie bak - gaznik gaznik bak były 4 rózne przewody paliwowe i wszystkie kruszyly sie w palcach ....

Dysza ? Jak palil 20L/100 to moze 125 ?

No i malec opuscił mój garage.....
odpalam ydzisiaj na nowy mrozruszniku . cacy. jazda na miasto poupalalem chwile i kur... obroty skacza zgas i zgas.....
Jakos dojechalismy do domu .... Reguluj reguluje , dysza zpchana mysle o kur......
W baku pustki syf ciagnał ..... Wezyk od paliwa wsadzilem w nitro i odpalamy...... Zajechało oparami ale przeczyscilo go ładnie jak poszedł ogien ..... przy schodzeniu z obrotów .......
Wlalismy reszte nitro do baku 5 litrów pb 98 jutro litr denaturatu i let's shake......
Auto jak nowe chodzi ...... Jeszcze 1200 w blacharke i bedzie jak nowe

Cytat:
Jeszcze 1200 w blacharke i bedzie jak nowe

Chyba żartujesz ? poważnie remont blachy chcecie robić

najlepsze byłe ja jeżdzę troszke tym maluchem i nic sie nie stało wczoraj czuczu wszdł do środka stanął nogą a tu chru o sie czuczu śmieje!! to była dowcipna sytuacja ale blache zrobie i bedzie jak nowy i morza już po tym 900 wsadzać jak kasy wystarczy !! ale wiecie jak chchecie miesz dużo szybszy samochód to tankujcie benzyne ekstrakcyjną !! haha

aha i jeszcz jedno uprzedenie nie tankujcie nigdy na esso to tam syf jak holera !!

Az taki ciezki nie jestem ., wiec blacharka do bani.....
Poczatkowo mielismy robic piankam ontazowa i styropianem ..... ale zrobi sie profi po zimie o ile auto dojezdzi .....

czuczu mam dobre wiadomości chyba sie kasa znajdzie na blachare i na moją 900 !!
bedzie dobrze ale co to twojej ciężkości to moża sie zastanowić !!

To rzeszu kiedy sie sprawdzimy??

w sumie dysze wymienie na 117 i morzemy sie sprawdzać!! na tym silniku bo są przymiarki na 900 !! ale nie wiadomo czy to wypali !!
to kiedy czaruś bedziesz w stalówce?? może po spotkaniu klubowym ??

Bede juz dzies wieczorkiem. Ale raczej nie bede w stanie prowadzic lol. Jutro bardzo chetnie zwlaszcza wieczorkiem, ale kontakt tylko na kom bo w stali nie mam neta
Co do nast weekendu to bede tylko na samym spotkanku i zaraz po nim wracam do rzesz wiec nie da rady

[ wiadomość edytowana przez: USA1 dnia 2004-12-10 14:02:41 ]

jak coś to jutro wieczorekim albo w niedziele wieczorekim mam twoje namiary to jak coś sie bede z tobą kontaktował !!

beda jakies zdjeciucha podane z kaszlkiem rzeszowiaka??

narazie nie bedzie fotek ale w przyszm mchu jak go dokończe bedą !!

no chopaki na dzień dzisiejszy moja fura chodzi już była jazda prubna i coś pięknego jeszcze jutro obroty wyregulowac i jutro centrum !! jak bedzie śliśko!! a dziś już bym sie napatoczył na supek !!