Zapomniane "graty" ? - dla pasjonatów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lubiecie naprawdę stare samochody? Macie do nich sentyment? Jest wam przykro gdy fajne autka stoją zapomniane i niechciane na szrotach? Jeśli tak to KLIKNIJCIE TUTAJ łaza się w oku kręci. Ja znalazłam Toyotę a wy pewnie inne stare maszyny.

obejrzalem sobie pare i jestem w szoku.

jak mozna niektore samochody doprowadzic do takiego stanu

Ja calkiem niedawno chcialem ratowac takie auto

Od kasacji ... nie moglem jednak skontaktowac sie z wlascicielem. A auto stalo i niszczalo na parkingu ... az w koncu gdzies zginelo

pozdr

takie fajen autka i nikt z nimi nic nie robi jak bym mógł to bym jakieś zabrał i sie nim zajął

Ja też jak miałabym dużo kasy wziełabym wszystkie i odnowiła czasem ludzie mają takie perły a nic o nie nie dbają wrrrrrrr...

Ja wlasnie reanimuje moja perle bo jestem swiadom tego co mam

Nawet bardzo mnie to nie przeraza ze musze w niego wlozyc z 6-7k zl

a troche powinno bo jest 2 grudnia a ja mam 600zl do konca miecha

No trudno taki rok

pozdr

a ja bym takie cos chcial :

stronka kolegi luccia...

ops chyba sobie przypomnialem o mojej obietnicy wobec niego....

Znam tą stronę od dawna.
Bardzo fajna ,ale auta biedne

powiem tak,zasadniczo lubię tylko stare auta
mają po prostu duszę i tyle

ja nie tylko..... ale przede wszystkim

te nowe auta sa ogolnie :
-wszystkie podobne
-nic nie mozna przy nich zrobic bez notebooka
-jak sie zepsuja i komp nic nie wykaze,to nikt nie powie ci co jest
-czesci sa cholernie drogie
-o gwarancji lepiej od razu zapomniec bo wizyta w aso =utrata pensji
-plasty(i)kowe kolektory
-aluminowe bloki
ja tam jestem dozywotnim fanem fiata 125p, a swoja droga to kiedys polska byla calkiem niezla i pare fajnych wozkow naszej produkcji by sie znalazlo,sam jezdzilem
fso 126p
fso125p
i....syrena bosto

z tym laptopem to masz racje...

ale sa chlubne wyjatki... patrz opel speedster

Cytat:
2004-12-02 22:57:44, BartekJ pisze:
te nowe auta sa ogolnie : -wszystkie podobne -nic nie mozna przy nich zrobic bez notebooka -jak sie zepsuja i komp nic nie wykaze,to nikt nie powie ci co jest -czesci sa cholernie drogie -o gwarancji lepiej od razu zapomniec bo wizyta w aso =utrata pensji -plasty(i)kowe kolektory -aluminowe bloki ja tam jestem dozywotnim fanem fiata 125p, a swoja droga to kiedys polska byla calkiem niezla i pare fajnych wozkow naszej produkcji by sie znalazlo,sam jezdzilem fso 126p fso125p i....syrena bosto

OOO Sasiad sie odezwal a do mnie wczoraj nie chciales przyjsc na piwo ... chory jestem jasne

A malo brakowalo by Krzyś przyszedl haha pewnie jakbys przyszedl to by i krzys przyszedl i znowu caly wieczor po obcemu

A co do tematu to *** w d*** kotwica w plecy ale masz racje

pozdr