Centralny zamek zapytanie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie i mam pytanko odnosnie centralnego zamka. Mianowicie gdy otwieram dzwi kluczykiem od strony kierowcy otwieraja sie wszystkie wrota ale gdy otwieram od strony papassangera to otwieraja sie tylko tamte wrota. Pytanie jest czy centralny zamek na wszystkie wrota dziala tylko od strony kierowcy czy moze mam cos zwalone?

w drzwiach kierowcy siedzis silownik MASTER i tylko zamkniem w drzwiach kierowcy otworzysz pozostale drzwi, zamkiem od drzwi pasazera tylko drzwi pasazera

Dzieki wielkie za odpowiedz to chcialem wiedziec. A czy idzie zamontowac cos takiego w tamtych dzwiach? Zeby mozna bylo i tym i tamtym otwierac wszystko?

Jasne, ze mozna, tylko po co ?
Rozumiem, ze nie masz centralnego na pilota ? Jesli tak, to dorob sobie wlasnie pilota, a nie drugiego mastera... bedzie duuuzo wygodniej a koszty bardzo podobne. Jak masz przynajmniej alarm z pilotem to juz wogole zaden problem go "podpiac" pod centralny.

Spoko niestety nie posiada moja Esperyna alarmu ani zadnego pilota. Czy wiele bedzie kosztowalo zasadzic tam jakis alarm? czy ktos sie z lekka orientuje???

Alarm z podstawowymi czujkami = 200 zł + montaż.

Centralny zamek = 55 zł

I będziesz miał otwieranie z pilota, oraz z obydwu przednich drzwi

uuu nie jest to malo jak na moja kieszen. Wole wsadzic te pieniadze w cos innego np: amortyzatorki czy cus