Spoko!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
artykul
zajeb... już niemają czego wymyślić

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-02 22:26:32 ]
[ powód edycji: poprawiony adres ]

Heheh to tylko projekt, przeciez nikt im tego nie zatwierdzi . Ale musza niezly towar palic, jak maja takie jazdy panowie :p.

Cytat:
2004-12-02 22:16:13, _Gallus_ pisze:
Heheh to tylko projekt, przeciez nikt im tego nie zatwierdzi

No lepiej żeby nie zatwierdzili

Poj..... ich juz calkowicie

Banda debili i kretynow. Kiedy sie doczekamy normalnego rzadu???

Hahahaha Ciekawe co niedlugo wymysla dla rowerzystow

Cytat:
2004-12-03 00:56:59, zoom pisze:
Hahahaha Ciekawe co niedlugo wymysla dla rowerzystow

Nom ja słyszałem że niedługo to roweżyści będą MUSIELI!!! jeździć w kaskach na łbie

Cytat:
2004-12-03 00:54:32, MINIO pisze:
Kiedy sie doczekamy normalnego rzadu???

MINIO wtedy gdy ktoś z KTSW tam bedzie albo jak se sami go ztwożymy

Myśle że jak to wprowadzą, to 2-3 dni i na allegro bedzie można bedzie kupic urządzenie to ustawiania sobie kilometrów

ale to chyba bedzie cos w rodzaju tachometru? to czy w starszych autach nie wystarczy odkrecic linki przy skrzyni?

Minio nigdy nie doczekamy sie normalnosci bo ci tzw politycy to myśla tylko jak sobie kieszenie napchać a od nas malutkich jak kase wyciągać. A najlepiej wyciskać je z kierowców bo pokaz mi tu na forum kto ze względu na koszta odmówi sobie jazdy autkiem??

PS
Co odpowiedział Kulczyk na pytanie Prokuratora "Z czym sie panu kojazy słowo pierwszy? "
- "z pierwszym maja"

ludzie a widzieliscie z jakiej gazety jest ten artykul - jak nie to podpowiem , ten artykul jest z FAKT-u , przeciez to najwieksza szmata posrod wszystkich gazet , tam zadna nie jest do konca prawdziwa !!! wiem ze rzad nie jest do konca normalny ale jakby wprowadzili taka ustawe to by ich tam ludzie na szczepy porozrywali !!!

Cytat:
2004-12-03 18:47:36, JACU626 pisze:
PS Co odpowiedział Kulczyk na pytanie Prokuratora "Z czym sie panu kojazy słowo pierwszy? " - "z pierwszym maja"

Akurat to mi sie spodobalo z calego przesluchania najbardziej . Chca zrobic z niego palanta, a tu sami wychodza na "elite" , jedno wielkie nieporozumienie. Wszystko zaczyna coraz bardziej smierdziec, takze warto sie poperfumowac .