Odebrałem nowy dowód rejestracyjny...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...a w nim mam takiego oto kwiatka

To niezłego masz kFIATa

dramat totalna żenada , jak coś takiego może sie zdarzać w urzedach , rozumiem literówke na forum ale literówki i błedy w papierach to już ..............

mnie w nowym dowodzie zamiast fiat 125p wpisali polonez
ale juz jest tak jak powinno byc

no to bystrzachy.. faktycznia fiata i poloneza u nas nikt nie rozroznia.... ciazka sprawa...

hmmm. fajne takei mirafioli

kumpel ma w dowodzie wbite w malczu 5 miejsc ale to raczej na plus

zawsze mozna pojsc i zlozyc leklamacje

Cytat:
2004-12-03 18:54:46, Geba pisze:
kumpel ma w dowodzie wbite w malczu 5 miejsc ale to raczej na plus

No i ???? W latach 80 chrzestny mój jak odebral malacza to dopiero w 91 roku mu przemianowali z 5 na 4 osobówke .....

Długi czas mial legalnie 5 osobowe autko ..... do dzisiaj sie z tego smieje....

Seru interweniujesz czy olewasz ????? Bo znowu czekac na wyrobienie dowodu itp ??? A swoją drogą mam w malcu hak wg dowodu chociaz nigdy go w aucie nie było

ja proponuje zmienic jak gdzies wyjedziesz za granice i cie sprawdza moga sie przyburkac i strata czasu na wyjasnienia

Nie-nie zmieniam Zbieram takie kwiatki
Poniżej kolejny przykład z mojej kolekcji

Cytat:
2004-12-03 20:10:52, -SerU- pisze:
Nie-nie zmieniam Zbieram takie kwiatki Poniżej kolejny przykład z mojej kolekcji

Ale o co chodzi ? Możesz coś więcej.

No przecież jest napisane jak wół NIEORYGINALNE ŚRUBY MOCUJĄCE LEWE I PRAWE KOŁO

Za to popłynął mój dowód Policjant nie stwierdził na łbach śrub od kół obecności znaczka bezpieczeństwa B i zabrał dowód

Bo to taki specjalista od śrub był. Jak pojechałem na przegląd, to diagnosta zakrztusił się kanapką którą jadł jak to zobaczył a w WK wszystkie kobiety brechtały i od razu walnęły powiększenie na ksero takiego dziwa

Zastanawiałem się jakim cudem on sprawdział oryginalnośc śrub ? Może po numerach seryjnych nabijanych na każdą....

Seru ty to zrobiles w photoshopie czy powaga ???

A tak btw robisz dalej tarcze ???? Bo mam obrotek i odbiega od reszty

ja mialem tak zamiast STALOWA WOLA w prawku bylo STALOWA WOALA i wymienili bez problemu i jeszcze etui na prawko dali gratis

Cytat:
2004-12-03 20:47:26, -SerU- pisze:
No przecież jest napisane jak wół NIEORYGINALNE ŚRUBY MOCUJĄCE LEWE I PRAWE KOŁO Za to popłynął mój dowód Policjant nie stwierdził na łbach śrub od kół obecności znaczka bezpieczeństwa B i zabrał dowód Bo to taki specjalista od śrub był. (...)

Nie no, wymiękam. Ale musiał być zdesperowany . A jak się sprawa skończyła - reklamowałeś "powód" czy wtopiłeś za przegląd?

A jak się miała skończyć? Komu się miałem poskarżyć? Zeskanowałem wtórnik (to było najwazniejsze), zrobiłem przegląd, odebrałem dowód i po krzyku Ale tej zabawy wokół tego wtórnika nikt mi nie zabierze Do tej pory jak na to patrzę, to śmieje mi się morda

wiecie moj starszy mial kiedys w cieniasie wpisane cinqueta zamiast cinqecento ;P

Cytat:
2004-12-03 23:30:20, -SerU- pisze:
A jak się miała skończyć? Komu się miałem poskarżyć? (...)

Komuś na "górze" w oparciu o zaświadczenie od rzeczoznawcy np. No bo chyba to już jest jawne przegięcie pały i szukanie dziury w całym . Ubić takiego tylko żeby sie nie męczył na tym świecie .

A może w tym czasie w WRD Wrocław był jakiś nieoficjalny konkurs wśród policjantów na najbardziej absurdalny powód zabrania dowodu? Jurorem był pewnie naczelny niebieski. Coś mi się zdaje, że nagrodą w tym konkursie był jonizator dwufosforowy z termistorem asferycznym opartym na dwustożkowym krędziole Famora z naprowadzaniem podczerwonym

EDIT: Oczywiście ze znakiem bezpieczeństwa B

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2004-12-03 23:46:25 ]